Recepten
Ontbijt
Lunch
Avondeten
Borrel
Stamppot Andijvie
met cervelaat

40 minuten | avondeten
Een originele stamppot waar iedereen aan tafel blij van wordt.
Knolselderijsoep
met chorizo

25 minuten | avondeten
Deze knolselderijsoep krijgt extra pit met de heerlijke chorizo.
Mini Pizza’s
met salami, chorizo en boerenmetworst

20 minuten | avondeten/borrel
Beleg je pizza’s met de lekkerste droge worst van Huls.
Orzo salade
met chorizo en pesto

20 minuten | avondeten
Pasta pesto, maar dan met orzo en gesneden chorizo.
Groene salade
met gesneden chorizo

10 minuten | lunch/avondeten
Geef pit aan je salade met Huls Chorizo!
Sandwich
met Kosterworst, kaas en tomaat

15 minuten | lunch
Een heerlijke dikke sandwich met Kosterworst.
Pastasalade
met cervelaat

20 minuten | lunch/avondeten
Zet vlug een heerlijke pastasalade met cervelaat op tafel.
Breekbrood
met snackworstjes

15 minuten | avondeten/borrel
Heerlijk breekbrood met snackworstjes. Een perfecte snack bij de borrel.
Boterhammen
met gesmolten kaas en boerenmetworst

10 minuten | ontbijt/lunch
Oer Hollandse boterhammen met gesmolten kaas en boerenmetworst.
Zoete aardappel
met cervelaat en appel

15 minuten | lunch/avondeten
Zoete aardappel in een nieuw jasje.
Broodjes
met boerenmetworst

10 minuten |lunch/borrel
Heerlijke broodjes met kruidenboter en boerenmetworst.
Pizza
met Kosterworst

15 minuten | avondeten
Piz-zalig, deze pizza met Huls Kosterworst!
Aubergine
met Sticks, tomaat en mozzarella

30 minuten | avondeten
De oven doet wonderen… dat bewijst dit gerecht maar weer eens!