Italiaanse borrelplank
met sticks, bruschetta en snackworstjes-spiesjes
15 minuten | borrel | Sticks en Snackworstjes
Geniet van een heerlijke Italiaanse borrel met Huls!

Italiaanse borrelplank
met sticks, bruschetta en snackworstjes-spiesjes

15 minuten | borrel | Sticks en Snackworstjes
Geniet van een heerlijke Italiaanse borrel met Huls!
Ingrediënten
- 1 verpakking Huls Sticks
- 1 verpakking Huls Snackworstjes
- 6 (tapas)prikkers
- Ravioli (6 stuks)
- 6 cherrytomaatjes
- 6 bolletjes mozzarella
- 6 olijven
- 2 soorten italiaanse kaasjes (in blokjes)
- Druiven (2 trosjes)
- Pesto
- Mini Grissini’s
voor de bruschetta:
- 4 sneetjes stokbrood
- 2 tomaten
- 0,5 teen knoflook
- Handje verse basilicum
- Peper en zout
- Olijfolie

Bereiding
- Kook de ravioli in een pan ruim water volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat vervolgens afkoelen.
- Snij 3 Huls snackworstjes in 4 stukjes.
- Rijg de cherrytomaatjes, bolletjes mozzarella, Huls snackworstjes, olijven en ravioli aan de (tapas)prikkers.
- Bestrijk de sneetjes stokbrood aan beide kanten met een beetje olijfolie en rooster kort in de pan. Snij de tomaten in kleine stukjes, scheur de basilicum en snij de knoflook fijn. Meng de tomaten, basilicum, knoflook en een scheut olijfolie in een kom. Voeg naar smaak peper en zout toe. Leg de stokbroodjes op de plank en schep de brusschetta topping er over.
- Doe de pesto en mini grissini’s in schaaltjes.
- Zet de schaaltjes pesto en mini grissini’s op de borrelplank en leg de Huls Sticks,kaasjes, druiven en worstspiesjes erbij.
greep uit Onze andere recepten
ontdek ze allemaal
Breekbrood
met boerenjongens

15 minuten | avondeten/borrel
Heerlijk breekbrood met boerenjongens. Een perfecte snack bij de borrel.
Sandwich
met Kosterworst, kaas en tomaat

15 minuten | Lunch
Een heerlijke dikke sandwich met Kosterworst.
Zoete aardappel
met cervelaat en appel

15 minuten | lunch/avondeten
Zoete aardappel in een nieuw jasje.


