Groene salade
met gesneden Chorizo
10 minuten | lunch/avondeten| Sticks
Geef pit aan je salade met Huls Chorizo!

Groene salade
met gesneden Chorizo

10 minuten | lunch/avondeten| Sticks
Geef pit aan je salade met Huls Chorizo!
Ingrediënten
- 1 verpakking Huls Gesneden Chorizo
- 200 gram gewassen spinazie
- 15 cherrytomaten
- 2 eetlepels olijfolie
- 1 eetlepels balsamico azijn
- ¼ bosje kervel (of bladpeterselie)
- 1 krop romeinse sla
- Peper en zout

Bereiding
- Snijd de kervel of peterselie fijn.
- Pluk de romeinse sla tot kleine blaadjes. Snijd de cherrytomaten doormidden. Doe de romeinse sla, cherrytomaten en de spinazie in een mengkom.
- Meng de olijfolie met de balsamico azijn in een kleine kom en voeg deze toe aan de salade. Breng op smaak met peper en zout.
- Verdeel de salade over twee borden en verdeel de Huls gesneden Chorizo erover. Bestrooi met de kervel of peterselie.
greep uit Onze andere recepten
ontdek ze allemaal
Breekbrood
met boerenjongens

15 minuten | avondeten/borrel
Heerlijk breekbrood met boerenjongens. Een perfecte snack bij de borrel.
Sandwich
met Kosterworst, kaas en tomaat

15 minuten | Lunch
Een heerlijke dikke sandwich met Kosterworst.
Zoete aardappel
met cervelaat en appel

15 minuten | lunch/avondeten
Zoete aardappel in een nieuw jasje.