Farfalle salade
met cervelaat
20 minuten | lunch/avondeten | Cervelaat
Zet vlug een heerlijke pastasalade met cervelaat op tafel.

Farfalle salade
met cervelaat

20 minuten | lunch/avondeten | Cervelaat
Zet vlug een heerlijke pastasalade met cervelaat op tafel.
Ingrediënten
- 1 Huls Gesneden Cervelaat
- 150 gram farfalle
- 3 eetlepels olijfolie
- ½ Granny Smith appel
- 40 gram rucola
- Parmezaanse kaas
- Peper en zout

Bereiding
- Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en laat uitlekken
- Snijd ondertussen de Huls Gesneden Cervelaat fijn en de Granny Smith appel in dunne reepjes.
- Verhit een hapjespan zonder boter of olie en bak de Huls Gesneden Cervelaat 3 min. op middelhoog vuur. Schep regelmatig om.
- Roer de olijfolie, Granny Smith appel, rucola en Huls Gesneden Cervelaat door de pasta en breng op smaak met peper en zout.
- Schep de pastasalade in een grote schaal en bestrooi met de Parmezaanse kaas.
greep uit Onze andere recepten
ontdek ze allemaal
Breekbrood
met boerenjongens

15 minuten | avondeten/borrel
Heerlijk breekbrood met boerenjongens. Een perfecte snack bij de borrel.
Sandwich
met Kosterworst, kaas en tomaat

15 minuten | Lunch
Een heerlijke dikke sandwich met Kosterworst.
Zoete aardappel
met cervelaat en appel

15 minuten | lunch/avondeten
Zoete aardappel in een nieuw jasje.