Farfalle salade

met cervelaat

20 minuten | lunch/avondeten | Cervelaat

Zet vlug een heerlijke pastasalade met cervelaat op tafel.

Farfalle salade

met cervelaat

20 minuten | lunch/avondeten | Cervelaat

Zet vlug een heerlijke pastasalade met cervelaat op tafel.

Ingrediënten

  • 1 Huls Gesneden Cervelaat
  • 150 gram farfalle
  • 3 eetlepels olijfolie
  • ½ Granny Smith appel
  • 40 gram rucola
  • Parmezaanse kaas
  • Peper en zout

Bereiding

  • Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en laat uitlekken
  • Snijd ondertussen de Huls Gesneden Cervelaat fijn en de Granny Smith appel in dunne reepjes.
  • Verhit een hapjespan zonder boter of olie en bak de Huls Gesneden Cervelaat 3 min. op middelhoog vuur. Schep regelmatig om.
  • Roer de olijfolie, Granny Smith appel, rucola en Huls Gesneden Cervelaat door de pasta en breng op smaak met peper en zout.
  • Schep de pastasalade in een grote schaal en bestrooi met de Parmezaanse kaas.

greep uit Onze andere recepten

ontdek ze allemaal

Breekbrood

met boerenjongens

15 minuten | avondeten/borrel

Heerlijk breekbrood met boerenjongens. Een perfecte snack bij de borrel.

Sandwich

met Kosterworst, kaas en tomaat

15 minuten | Lunch

Een heerlijke dikke sandwich met Kosterworst.

Zoete aardappel

met cervelaat en appel

15 minuten | lunch/avondeten

Zoete aardappel in een nieuw jasje.