Gevulde aubergine
met Sticks, tomaat en mozzarella
30 minuten | avondeten| Sticks
De oven doet wonderen… dat bewijst dit gerecht maar weer eens!
Gevulde aubergine
met Sticks, tomaat en mozzarella
30 minuten | avondeten| Sticks
De oven doet wonderen… dat bewijst dit gerecht maar weer eens!
Ingrediënten
- 2 aubergines
- 1 verpakking Huls Sticks (chorizo)
- 1 pot tomatensaus
- 2 bollen mozarella
- 1 bakje cherrytomaatjes
- Olijfolie
- 1 eetlepel verse kruiden
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 180 graden Celcius.
- Snij de aubergines over de lengte doormidden
- Snij de aubergines op de platte zijde in zodat er een kommetje ontstaat en wrijf de aubergines in met olijfolie.
- Vul de aubergines met tomatensaus en bak 10 minuten in de voorverwarmde oven.
- Snij ondertussen de mozzarella in plakjes, de Huls Sticks in plakjes en de verse kruiden fijn.
- Haal de aubergines na 10 minuten uit de oven en leg de mozzarella erop.
- Bak de aubergines nog eens ca. 10 minuten in de oven gaar.
- Doe ondertussen een scheutje olijfolie in een steelpan en stoof de cherrytomaatjes totdat ze openbarsten. Bestooi dit met peper en zout.
- Haal de aubergines na ca. 10 minuten uit de oven en leg ze op borden.
- Verdeel hierover de gestoofde tomaatjes, plakjes Huls sticks, verse kruiden en serveer.
greep uit Onze andere recepten
ontdek ze allemaal
Breekbrood
met boerenjongens
15 minuten | avondeten/borrel
Heerlijk breekbrood met boerenjongens. Een perfecte snack bij de borrel.
Sandwich
met Kosterworst, kaas en tomaat
15 minuten | Lunch
Een heerlijke dikke sandwich met Kosterworst.
Zoete aardappel
met cervelaat en appel
15 minuten | lunch/avondeten
Zoete aardappel in een nieuw jasje.