Gevulde aubergine

met Sticks, tomaat en mozzarella

30 minuten | avondeten| Sticks

De oven doet wonderen… dat bewijst dit gerecht maar weer eens!

Gevulde aubergine

met Sticks, tomaat en mozzarella

30 minuten | avondeten| Sticks

De oven doet wonderen… dat bewijst dit gerecht maar weer eens!

Ingrediënten

  • 2 aubergines
  • 1 verpakking Huls Sticks (chorizo)
  • 1 pot tomatensaus
  • 2 bollen mozarella
  • 1 bakje cherrytomaatjes
  • Olijfolie
  • 1 eetlepel verse kruiden

Bereiding

  • Verwarm de oven voor op 180 graden Celcius.
  • Snij de aubergines over de lengte doormidden
  • Snij de aubergines op de platte zijde in zodat er een kommetje ontstaat en wrijf de aubergines in met olijfolie.
  • Vul de aubergines met tomatensaus en bak 10 minuten in de voorverwarmde oven.
  • Snij ondertussen de mozzarella in plakjes, de Huls Sticks in plakjes en de verse kruiden fijn.
  • Haal de aubergines na 10 minuten uit de oven en leg de mozzarella erop.
  • Bak de aubergines nog eens ca. 10 minuten in de oven gaar.
  • Doe ondertussen een scheutje olijfolie in een steelpan en stoof de cherrytomaatjes totdat ze openbarsten. Bestooi dit met peper en zout.
  • Haal de aubergines na ca. 10 minuten uit de oven en leg ze op borden.
  • Verdeel hierover de gestoofde tomaatjes, plakjes Huls sticks, verse kruiden en serveer.

greep uit Onze andere recepten

ontdek ze allemaal

Breekbrood

met boerenjongens

15 minuten | avondeten/borrel

Heerlijk breekbrood met boerenjongens. Een perfecte snack bij de borrel.

Sandwich

met Kosterworst, kaas en tomaat

15 minuten | Lunch

Een heerlijke dikke sandwich met Kosterworst.

Zoete aardappel

met cervelaat en appel

15 minuten | lunch/avondeten

Zoete aardappel in een nieuw jasje.