Nacho's

met sticks

20 minuten | Borrel | Sticks

Nacho’s met een droge worst twist!

Nacho's

met sticks

20 minuten | Borrel | Sticks

Nacho’s met een droge worst twist!

Ingrediënten

  • 1 verpakking Huls Sticks
  • 1/2 zak nacho’s
  • 2 zakjes geraspte cheddar kaas
  • 1 avocado
  •  ¼ bosui
  • 2 tomaten
  • ¼ bosje koriander

Bereiding

  • Verwarm de oven voor op 200 graden Celcius.
  • Snijd ondertussen de Huls sticks in plakjes. Snijd de bosui en koriander fijn. Snijd de tomaten en avocado in blokjes.
  • Leg de nacho’s in een ovenschaal en bestrooi met de kaas. Bak in +/- 10 min. goudgeel en krokant.
  • Haal de nacho’s uit de oven en verdeel de Huls Sticks, avocado, bosui en tomaten erover. Serveer met koriander.

greep uit Onze andere recepten

ontdek ze allemaal

Breekbrood

met boerenjongens

15 minuten | avondeten/borrel

Heerlijk breekbrood met boerenjongens. Een perfecte snack bij de borrel.

Sandwich

met Kosterworst, kaas en tomaat

15 minuten | Lunch

Een heerlijke dikke sandwich met Kosterworst.

Zoete aardappel

met cervelaat en appel

15 minuten | lunch/avondeten

Zoete aardappel in een nieuw jasje.