Nacho's
met sticks
20 minuten | Borrel | Sticks
Nacho’s met een droge worst twist!

Nacho's
met sticks

20 minuten | Borrel | Sticks
Nacho’s met een droge worst twist!
Ingrediënten
- 1 verpakking Huls Sticks
- 1/2 zak nacho’s
- 2 zakjes geraspte cheddar kaas
- 1 avocado
- ¼ bosui
- 2 tomaten
- ¼ bosje koriander

Bereiding
- Verwarm de oven voor op 200 graden Celcius.
- Snijd ondertussen de Huls sticks in plakjes. Snijd de bosui en koriander fijn. Snijd de tomaten en avocado in blokjes.
- Leg de nacho’s in een ovenschaal en bestrooi met de kaas. Bak in +/- 10 min. goudgeel en krokant.
- Haal de nacho’s uit de oven en verdeel de Huls Sticks, avocado, bosui en tomaten erover. Serveer met koriander.
greep uit Onze andere recepten
ontdek ze allemaal
Breekbrood
met boerenjongens

15 minuten | avondeten/borrel
Heerlijk breekbrood met boerenjongens. Een perfecte snack bij de borrel.
Sandwich
met Kosterworst, kaas en tomaat

15 minuten | Lunch
Een heerlijke dikke sandwich met Kosterworst.
Zoete aardappel
met cervelaat en appel

15 minuten | lunch/avondeten
Zoete aardappel in een nieuw jasje.