Cheese dip plank
met sticks en snackworstjes
25 minuten | borrel | Sticks en Snackworstjes
Camembert uit de oven met een twist. Daar krijg je nooit genoeg van.

Cheese dip plank
met sticks en snackworstjes

25 minuten | borrel | Sticks en Snackworstjes
Camembert uit de oven met een twist. Daar krijg je nooit genoeg van.
Ingrediënten
- 1 verpakking Huls Sticks
- 1 verpakking Huls Snackworstjes
- 1 camembert
- Gemengde noten
- Selderij (in stukjes gesneden)
- Komkommer (in stukjes gesneden)
- 3 sneetjes stokbrood (geroosterd)
- Honing

Bereiding
- Snij 3 Huls Sticks in kleine stukjes.
- Verwarm de oven voor op 200 °C. Haal de camembert uit de verpakking, haal het plastic eraf en leg de camembert terug in de houten verpakking. Kerf een ruitpatroon in de bovenkant met een mes. Leg de stukjes Huls sticks op de camembert en sprenkel wat honing erover. Zet de camembert op de bakplaat in het midden van de oven en laat de kaas in 10 min. smelten.
- Zet de gesmolten camembert op een mooie plank en vul de plank aan met de Huls Sticks, Huls Snackworstjes, noten, selderij, komkommer en stokbrood.
greep uit Onze andere recepten
ontdek ze allemaal
Breekbrood
met boerenjongens

15 minuten | avondeten/borrel
Heerlijk breekbrood met boerenjongens. Een perfecte snack bij de borrel.
Sandwich
met Kosterworst, kaas en tomaat

15 minuten | Lunch
Een heerlijke dikke sandwich met Kosterworst.
Zoete aardappel
met cervelaat en appel

15 minuten | lunch/avondeten
Zoete aardappel in een nieuw jasje.


