Orzo salade

met Gesneden Chorizo en pesto

20 minuten | avondeten | Gesneden Chorizo

Pasta pesto, maar dan met orzo en gesneden chorizo.

Orzo salade

met Gesneden Chorizo en pesto

20 minuten | avondeten | Gesneden Chorizo

Pasta pesto, maar dan met orzo en gesneden chorizo.

Ingrediënten

  • 1 verpakking Huls Gesneden Chorizo
  • 200 gram Orzo
  • 15 cherrytomaatjes
  • 2 eetlepels pesto
  • 2 eetlepels pijnboompitten
  • 2 eetlepel zwarte olijven ringen
  • Klein handje Rucola
  • 1 eetlepel olijfolie

Bereiding

  • Kook de Orzo volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en laat uitlekken.
  • Snijd de Huls Gesneden Chorizo in kwarten.
  • Doe een goede scheut olijfolie in een grote koekenpan en zet het vuur half hoog.
  • Laat de pan heet worden en doe de Huls Gesneden Chorizo in de pan. Bak deze mooi bruin.
  • Voeg dan de pijnboompitten toe en bak deze ook lekker bruin.
  • Voeg nu voorzichtig de gekookte Orzo toe en roer het geheel door elkaar.
  • Haal de pan van de warmtebron en voeg de pesto toe. Roer het geheel weer door elkaar.
  • Verdeel de salade over vier borden en verdeel de zwarte olijven, tomaatjes en rucola over de salade.

greep uit Onze andere recepten

ontdek ze allemaal

Breekbrood

met boerenjongens

15 minuten | avondeten/borrel

Heerlijk breekbrood met boerenjongens. Een perfecte snack bij de borrel.

Sandwich

met Kosterworst, kaas en tomaat

15 minuten | Lunch

Een heerlijke dikke sandwich met Kosterworst.

Zoete aardappel

met cervelaat en appel

15 minuten | lunch/avondeten

Zoete aardappel in een nieuw jasje.