Orzo salade
met Gesneden Chorizo en pesto
20 minuten | avondeten | Gesneden Chorizo
Pasta pesto, maar dan met orzo en gesneden chorizo.
Orzo salade
met Gesneden Chorizo en pesto
20 minuten | avondeten | Gesneden Chorizo
Pasta pesto, maar dan met orzo en gesneden chorizo.
Ingrediënten
- 1 verpakking Huls Gesneden Chorizo
- 200 gram Orzo
- 15 cherrytomaatjes
- 2 eetlepels pesto
- 2 eetlepels pijnboompitten
- 2 eetlepel zwarte olijven ringen
- Klein handje Rucola
- 1 eetlepel olijfolie
Bereiding
- Kook de Orzo volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en laat uitlekken.
- Snijd de Huls Gesneden Chorizo in kwarten.
- Doe een goede scheut olijfolie in een grote koekenpan en zet het vuur half hoog.
- Laat de pan heet worden en doe de Huls Gesneden Chorizo in de pan. Bak deze mooi bruin.
- Voeg dan de pijnboompitten toe en bak deze ook lekker bruin.
- Voeg nu voorzichtig de gekookte Orzo toe en roer het geheel door elkaar.
- Haal de pan van de warmtebron en voeg de pesto toe. Roer het geheel weer door elkaar.
- Verdeel de salade over vier borden en verdeel de zwarte olijven, tomaatjes en rucola over de salade.
greep uit Onze andere recepten
ontdek ze allemaal
Breekbrood
met boerenjongens
15 minuten | avondeten/borrel
Heerlijk breekbrood met boerenjongens. Een perfecte snack bij de borrel.
Sandwich
met Kosterworst, kaas en tomaat
15 minuten | Lunch
Een heerlijke dikke sandwich met Kosterworst.
Zoete aardappel
met cervelaat en appel
15 minuten | lunch/avondeten
Zoete aardappel in een nieuw jasje.