Mini pizza's

met salami, chorizo en boerenmetworst

20 minuten | avondeten/borrel | Gesneden Salami, Chorizo en boerenmetworst

Beleg je pizza’s met de lekkerste droge worst van Huls.

Mini pizza's

met salami, chorizo en boerenmetworst

20 minuten | avondeten/borrel | Gesneden Salami, Chorizo en boerenmetworst

Beleg je pizza’s met de lekkerste droge worst van Huls.

Ingrediënten

  • 1 verpakking Huls Gesneden Salami
  • 1 verpakking Huls Gesneden Chorizo
  • 1 verpakking Huls Gesneden Boerenmetworst
  • 17 mini pizzabodems
  • 200g tomatensaus
  • 180g geraspte kaas

Bereiding

  • Verwarm de oven voor volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  • Bestrijk de mini pizzabodems met behulp van een lepel met de tomatensaus en strooi vervolgens de geraspte kaas erover.
  • Maak een leuke mix van mini pizza’s.
  • Leg 3 plakjes gesneden salami over 4 mini pizzabodems.
  • Leg 3 plakjes gesneden chorizo over 4 mini pizzabodems.
  • Verdeel de boerenmetworst plakjes over 5 mini pizzabodems.
  • De overige 4 mini pizza’s zijn alleen voorzien van tomatensaus en geraspte kaas.
  • Bak de mini pizza’s in de oven zoals aangegeven op de verpakking van de mini pizzabodems.

greep uit Onze andere recepten

ontdek ze allemaal

Breekbrood

met boerenjongens

15 minuten | avondeten/borrel

Heerlijk breekbrood met boerenjongens. Een perfecte snack bij de borrel.

Sandwich

met Kosterworst, kaas en tomaat

15 minuten | Lunch

Een heerlijke dikke sandwich met Kosterworst.

Zoete aardappel

met cervelaat en appel

15 minuten | lunch/avondeten

Zoete aardappel in een nieuw jasje.