Mini pizza's
met salami, chorizo en boerenmetworst
20 minuten | avondeten/borrel | Gesneden Salami, Chorizo en boerenmetworst
Beleg je pizza’s met de lekkerste droge worst van Huls.
Mini pizza's
met salami, chorizo en boerenmetworst
20 minuten | avondeten/borrel | Gesneden Salami, Chorizo en boerenmetworst
Beleg je pizza’s met de lekkerste droge worst van Huls.
Ingrediënten
- 1 verpakking Huls Gesneden Salami
- 1 verpakking Huls Gesneden Chorizo
- 1 verpakking Huls Gesneden Boerenmetworst
- 17 mini pizzabodems
- 200g tomatensaus
- 180g geraspte kaas
Bereiding
- Verwarm de oven voor volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Bestrijk de mini pizzabodems met behulp van een lepel met de tomatensaus en strooi vervolgens de geraspte kaas erover.
- Maak een leuke mix van mini pizza’s.
- Leg 3 plakjes gesneden salami over 4 mini pizzabodems.
- Leg 3 plakjes gesneden chorizo over 4 mini pizzabodems.
- Verdeel de boerenmetworst plakjes over 5 mini pizzabodems.
- De overige 4 mini pizza’s zijn alleen voorzien van tomatensaus en geraspte kaas.
- Bak de mini pizza’s in de oven zoals aangegeven op de verpakking van de mini pizzabodems.
greep uit Onze andere recepten
ontdek ze allemaal
Breekbrood
met boerenjongens
15 minuten | avondeten/borrel
Heerlijk breekbrood met boerenjongens. Een perfecte snack bij de borrel.
Sandwich
met Kosterworst, kaas en tomaat
15 minuten | Lunch
Een heerlijke dikke sandwich met Kosterworst.
Zoete aardappel
met cervelaat en appel
15 minuten | lunch/avondeten
Zoete aardappel in een nieuw jasje.