Lekker Gekruid Mediterraans
100g
Lekker Gekruid Mediterraans
100g
Huls Lekker Gekruid Mediterraans is een droge worst van top kwaliteit, omhuld met kruiden. Fijn van structuur en ontwikkeld met de lekkerste Mediterraanse kruiden zoals basilicum en oregano. Gemaakt door worstmeester Lotte. Heerlijk om in dunne plakjes te snijden voor op de borrelplank.
Ingrediënten
varkensvlees, varkensseparatorvlees, varkensspek, kruiden 8% (basilicum, majoraan, bonenkruid, oregano, tijm), zout, specerijen, varkensgelatine, dextrose, antioxidant (natriumascorbaat), kleurstof (karmijn), bevochtigingsmiddel (E422), specerij-extract, voedingszuur (citroenzuur), fermenten, conserveermiddelen (natriumnitriet, E202), worstomhulsel: varkensdarm. Voor 100 gram droge worst is 69 gram varkensvlees en 56 gram varkensseparatorvlees gebruikt.
Voedingswaarden
Per 100 gram
Energie : 1958 kJ / 474 kcal
Vetten: 42,7 g
waarvan verzadigd vet: 16,2 g
Koolhydraten: 2,0 g
waarvan suikers: 0,3 g
Eiwitten: 18,7 g
Zout: 4,14 g
Traditioneel
Drentse Kosterworst
Gesneden Boerenmetworst
Mediterraanse Sticks
Broabantse Metworstjes
Onze recepten
Inspiratie
Orzo salade
MET GESNEDEN CHORIZO EN PESTO
20 minuten | avondeten
Pasta pesto, maar dan met orzo en gesneden chorizo.
Mini Pizza’s
MET SALAMI, CHORIZO EN BOERENMETWORST
20 minuten | avondeten/borrel
Beleg je pizza’s met de lekkerste droge worst van Huls.
Farfalle salade
MET CERVELAAT
20 minuten | lunch/avondeten
Zet vlug een heerlijke pastasalade met cervelaat op tafel.
Pasta
MET BLOEMKOOL EN WORST
20 minuten | avondeten
Pasta met bloemkool en droge worst vormen een uitstekende basis voor een heerlijke avondmaaltijd.
Ciabattakaas
Droge worst
20 min | Ontbijt/lunch
Een oer Hollandse boterham met kaas in een nieuw jasje. Kies je favoriete broodje en maak de heerlijke combinatie van belegen (boeren) kaas met onze Broabantse metworst, een beetje mosterd en fris zure augurkjes.
Stokbrood
KAAS DROGE WORST
20 minuten | borrel
Pak uit voor je lunch/borrel en serveer een heerlijk stokbroodje gevuld met een saus van champignons, droge worst en gesmolten kaas. Simpel om te maken, heerlijk om te eten!