Lekker Gekruid Mediterraans

100g

Lekker Gekruid Mediterraans

100g

Huls Lekker Gekruid Mediterraans is een droge worst van top kwaliteit, omhuld met kruiden. Fijn van structuur en ontwikkeld met de lekkerste Mediterraanse kruiden zoals basilicum en oregano. Gemaakt door worstmeester Lotte. Heerlijk om in dunne plakjes te snijden voor op de borrelplank.

Verkrijgbaar bij:

   

Ingrediënten

varkensvlees, varkensseparatorvlees, varkensspek, kruiden 8% (basilicum, majoraan, bonenkruid, oregano, tijm), zout, specerijen, varkensgelatine, dextrose, antioxidant (natriumascorbaat), kleurstof (karmijn), bevochtigingsmiddel (E422), specerij-extract, voedingszuur (citroenzuur), fermenten, conserveermiddelen (natriumnitriet, E202), worstomhulsel: varkensdarm. Voor 100 gram droge worst is 69 gram varkensvlees en 56 gram varkensseparatorvlees gebruikt.

Voedingswaarden

Per 100 gram
Energie : 1958 kJ / 474 kcal
Vetten: 42,7 g
waarvan verzadigd vet: 16,2 g
Koolhydraten: 2,0 g
waarvan suikers: 0,3 g
Eiwitten: 18,7 g
Zout: 4,14 g

Traditioneel

Drentse Kosterworst

Gesneden Boerenmetworst

Mediterraanse Sticks

Broabantse Metworstjes

Onze recepten

Inspiratie

Orzo salade

MET GESNEDEN CHORIZO EN PESTO

20 minuten | avondeten

Pasta pesto, maar dan met orzo en gesneden chorizo.

Mini Pizza’s

MET SALAMI, CHORIZO EN BOERENMETWORST

20 minuten | avondeten/borrel

Beleg je pizza’s met de lekkerste droge worst van Huls.

Farfalle salade

MET CERVELAAT

20 minuten | lunch/avondeten

Zet vlug een heerlijke pastasalade met cervelaat op tafel.

Pasta

MET BLOEMKOOL EN WORST

20 minuten | avondeten

Pasta met bloemkool en droge worst vormen een uitstekende basis voor een heerlijke avondmaaltijd.

Ciabattakaas

Droge worst

20 min | Ontbijt/lunch

Een oer Hollandse boterham met kaas in een nieuw jasje. Kies je favoriete broodje en maak de heerlijke combinatie van belegen (boeren) kaas met onze Broabantse metworst, een beetje mosterd en fris zure augurkjes.

Stokbrood

KAAS DROGE WORST

20 minuten | borrel

Pak uit voor je lunch/borrel en serveer een heerlijk stokbroodje gevuld met een saus van champignons, droge worst en gesmolten kaas. Simpel om te maken, heerlijk om te eten!