Broabantse metworst

175g

Broabantse metworst

175g

Zeer smakelijke zachtere metworstjes met een milde kruiding. Op beukenhout gerookt wat zorgt voor een karakteristiek smaakaccent.

Verkrijgbaar bij:

       

Ingrediënten

Ingrediënten: varkensvlees*, varkenszwoerd*, zout, dextrose, glucosestroop, specerijen, stabilisatoren: E452, E412, E471, specerij-extracten, antioxidant: natriumascorbaat, rookaroma, kleurstof: karmijn, conserveermiddel: natriumnitriet, rundercollageen, beukenhoutrook. * = Beter Leven keurmerk 1 ster. Voor 100 gram gerookte droge worst is 159 gram vlees gebruikt.

Voedingswaarden

Per: 100 grm
Energie kJ: 2093
Energie kcal: 506
Vetten: 44,9g
waarvan verzadigd vet: 17,1g
Koolhydraten: 1g
waarvan suikers: 1g
Eiwitten: 24,3g
Zout: 3,39g

Uit de streek

Boerenmetworst

Boerenjongens naturel

Gesneden Cervelaat

Worstcup Kosterplakjes

Onze recepten

Inspiratie

Pasta

MET BLOEMKOOL EN WORST

20 minuten | avondeten

Pasta met bloemkool en droge worst vormen een uitstekende basis voor een heerlijke avondmaaltijd.

Ciabattakaas

Droge worst

20 min | Ontbijt/lunch

Een oer Hollandse boterham met kaas in een nieuw jasje. Kies je favoriete broodje en maak de heerlijke combinatie van belegen (boeren) kaas met onze Broabantse metworst, een beetje mosterd en fris zure augurkjes.

Een oer Hollandse boterham met kaas in een nieuw jasje.

Stokbrood

KAAS DROGE WORST

20 minuten | borrel

Pak uit voor je lunch/borrel en serveer een heerlijk stokbroodje gevuld met een saus van champignons, droge worst en gesmolten kaas. Simpel om te maken, heerlijk om te eten!

Pak uit voor je lunch/borrel en serveer een heerlijk stokbroodje gevuld met een saus van champignons, droge worst en gesmolten kaas. 

Pasta

MET BLOEMKOOL EN WORST

20 minuten | avondeten

Pasta met bloemkool en droge worst vormen een uitstekende basis voor een heerlijke avondmaaltijd.

Ciabattakaas

Droge worst

20 min | Ontbijt/lunch

Een oer Hollandse boterham met kaas in een nieuw jasje. Kies je favoriete broodje en maak de heerlijke combinatie van belegen (boeren) kaas met onze Broabantse metworst, een beetje mosterd en fris zure augurkjes.

Stokbrood

KAAS DROGE WORST

20 minuten | borrel

Pak uit voor je lunch/borrel en serveer een heerlijk stokbroodje gevuld met een saus van champignons, droge worst en gesmolten kaas. Simpel om te maken, heerlijk om te eten!