Gesneden Brunswijker

175g

Gesneden Brunswijker

175g

De Brunswijker Metworst is een karakteristieke metworst met een heerlijke volle en stevige smaak door de toevoeging van kruidnagel. Wij hebben de Brunswijker Metworst alvast in plakjes gesneden, zodat je dat niet zelf meer hoeft te doen. Lekker als tussendoortje of bij de borrel.

Verkrijgbaar bij:

       

Ingrediënten

Ingrediënten: varkensvlees, zout, specerijen, kruidnagel, dextrose, specerij-extract, stabilisator: E450, antioxidant: ascorbinezuur, conserveermiddel: natriumnitriet. Voor 100 gram droge worst is 157 gram varkensvlees gebruikt.

Voedingswaarden

Per: 100 grm
Energie kJ: 1623
Energie kcal: 391
Vetten: 30g
waarvan verzadigd vet: 10,4g
Koolhydraten: 2,0g
waarvan suikers: 1,0g
Eiwitten: 26,0g
Zout: 3,66g

 

Uit de streek

Boerenmetworst

Boerenjongens naturel

Gesneden Cervelaat

Worstcup Kosterplakjes

Onze recepten

Inspiratie

Orzo salade

MET GESNEDEN CHORIZO EN PESTO

20 minuten | avondeten

Pasta pesto, maar dan met orzo en gesneden chorizo.

Mini Pizza’s

MET SALAMI, CHORIZO EN BOERENMETWORST

20 minuten | avondeten/borrel

Beleg je pizza’s met de lekkerste droge worst van Huls.

Farfalle salade

MET CERVELAAT

20 minuten | lunch/avondeten

Zet vlug een heerlijke pastasalade met cervelaat op tafel.

Pasta

MET BLOEMKOOL EN WORST

20 minuten | avondeten

Pasta met bloemkool en droge worst vormen een uitstekende basis voor een heerlijke avondmaaltijd.

Ciabattakaas

Droge worst

20 min | Ontbijt/lunch

Een oer Hollandse boterham met kaas in een nieuw jasje. Kies je favoriete broodje en maak de heerlijke combinatie van belegen (boeren) kaas met onze Broabantse metworst, een beetje mosterd en fris zure augurkjes.

Stokbrood

KAAS DROGE WORST

20 minuten | borrel

Pak uit voor je lunch/borrel en serveer een heerlijk stokbroodje gevuld met een saus van champignons, droge worst en gesmolten kaas. Simpel om te maken, heerlijk om te eten!