Drentse Kosterworst

400g

Drentse Kosterworst

400g

Een originele harde worstsoort, bereid volgens oud Drents recept. Fijn van structuur, vol van smaak.

Verkrijgbaar bij:

        

Ingrediënten

varkensvlees, zout, dextrose, specerijen, suiker, stabilisator: E450; antioxidant: ascorbinezuur; conserveermiddel: natriumnitriet; worstomhulsel: varkensdarm. Voor 100 gram droge worst is 185 gram vlees gebruikt.

Voedingswaarden

Per 100 gram
Energie: 1876 kJ / 452 kcal
Vetten: 35,0 g
waarvan verzadigd vet: 13,3 g
Koolhydraten: 3,0 g
waarvan suikers: 1,0 g
Eiwitten: 31,0 g
Zout: 4,4 g

Over productinformatie

Bij Huls doen we er alles aan om te zorgen dat de productinformatie op onze website zo accuraat mogelijk is. Echter kan de productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden of allergie-informatie veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen voordat het product genuttigd wordt. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze consumentenservice.

Uit de streek

Boerenmetworst

Boerenmetworst plakjes

Snackworstjes

Onze recepten

Inspiratie

Orzo salade

MET GESNEDEN CHORIZO EN PESTO

20 minuten | avondeten

Pasta pesto, maar dan met orzo en gesneden chorizo.

Mini Pizza’s

MET SALAMI, CHORIZO EN BOERENMETWORST

20 minuten | avondeten/borrel

Beleg je pizza’s met de lekkerste droge worst van Huls.

Farfalle salade

MET CERVELAAT

20 minuten | lunch/avondeten

Zet vlug een heerlijke pastasalade met cervelaat op tafel.

Pasta

MET BLOEMKOOL EN WORST

20 minuten | avondeten

Pasta met bloemkool en droge worst vormen een uitstekende basis voor een heerlijke avondmaaltijd.

Ciabattakaas

Droge worst

20 min | Ontbijt/lunch

Een oer Hollandse boterham met kaas in een nieuw jasje. Kies je favoriete broodje en maak de heerlijke combinatie van belegen (boeren) kaas met onze Broabantse metworst, een beetje mosterd en fris zure augurkjes.

Stokbrood

KAAS DROGE WORST

20 minuten | borrel

Pak uit voor je lunch/borrel en serveer een heerlijk stokbroodje gevuld met een saus van champignons, droge worst en gesmolten kaas. Simpel om te maken, heerlijk om te eten!