Drentse Kosterworst
100g
Drentse Kosterworst
100g
Een originele harde worstsoort, bereid volgens oud Drents recept. Fijn van structuur, vol van smaak.
Ingrediënten
Ingrediënten: varkensvlees, zout, dextrose, specerijen, suiker, stabilisator: E450; antioxidant: ascorbinezuur; conserveermiddel: natriumnitriet; worstomhulsel: varkensdarm. Voor 100 gram droge worst is 185 gram vlees gebruikt.
Voedingswaarden
Per 100 gram
Energie: 1876 kJ / 452 kcal
Vetten: 35,0 g
waarvan verzadigd vet: 13,3g
Koolhydraten: 3,0 g
waarvan suikers: 1,0 g
Eiwitten: 31,0 g
Zout: 4,40 g
Over productinformatie
Bij Huls doen we er alles aan om te zorgen dat de productinformatie op onze website zo accuraat mogelijk is. Echter kan de productinformatie zoals ingrediënten, voedingswaarden of allergie-informatie veranderen. We raden je daarom aan om altijd eerst de verpakking te lezen voordat het product genuttigd wordt. Zijn er vragen of opmerkingen dan kan altijd contact opgenomen worden met onze consumentenservice.
Uit de streek
Boerenmetworst
Boerenmetworst plakjes
Sticks
Snackworstjes
Onze recepten
Inspiratie
Orzo salade
MET GESNEDEN CHORIZO EN PESTO
20 minuten | avondeten
Pasta pesto, maar dan met orzo en gesneden chorizo.
Mini Pizza’s
MET SALAMI, CHORIZO EN BOERENMETWORST
20 minuten | avondeten/borrel
Beleg je pizza’s met de lekkerste droge worst van Huls.
Farfalle salade
MET CERVELAAT
20 minuten | lunch/avondeten
Zet vlug een heerlijke pastasalade met cervelaat op tafel.
Pasta
MET BLOEMKOOL EN WORST
20 minuten | avondeten
Pasta met bloemkool en droge worst vormen een uitstekende basis voor een heerlijke avondmaaltijd.
Ciabattakaas
Droge worst
20 min | Ontbijt/lunch
Een oer Hollandse boterham met kaas in een nieuw jasje. Kies je favoriete broodje en maak de heerlijke combinatie van belegen (boeren) kaas met onze Broabantse metworst, een beetje mosterd en fris zure augurkjes.
Stokbrood
KAAS DROGE WORST
20 minuten | borrel
Pak uit voor je lunch/borrel en serveer een heerlijk stokbroodje gevuld met een saus van champignons, droge worst en gesmolten kaas. Simpel om te maken, heerlijk om te eten!