Achterhoekse metworst

180g

Achterhoekse metworst

180g

Een heerlijke, typisch Achterhoekse, metworst in ringvorm van een fors kaliber. Grof van structuur, mild van smaak.

Verkrijgbaar bij:

      

Ingrediënten

varkensvlees*, varkensspek*, zouten (keukenzout, kaliumchloride), specerijen, natuurlijk aroma, antioxidant: natriumascorbaat, dextrose, kleurstof: karmijn, fermenten, conserveermiddel: natriumnitriet, worstomhulsel: varkensdarm. Voor 100 gram droge worst is 145 gram varkensvlees gebruikt. * = Beter Leven keurmerk 1 ster.

Voedingswaarden

Per 100 gram
Energie kJ: 2435 kJ / 589 kcal
Vetten: 55,3 g
waarvan verzadigd vet: 21,0 g
Koolhydraten: 1,5 g
waarvan suikers: 1,0 g
Eiwitten: 21,4 g
Zout: 2,50 g

Traditioneel

Drentse Kosterworst

Boerenmetworst plakjes

Boerenjongens naturel

Onze recepten

Inspiratie

Orzo salade

MET GESNEDEN CHORIZO EN PESTO

20 minuten | avondeten

Pasta pesto, maar dan met orzo en gesneden chorizo.

Mini Pizza’s

MET SALAMI, CHORIZO EN BOERENMETWORST

20 minuten | avondeten/borrel

Beleg je pizza’s met de lekkerste droge worst van Huls.

Farfalle salade

MET CERVELAAT

20 minuten | lunch/avondeten

Zet vlug een heerlijke pastasalade met cervelaat op tafel.

Pasta

MET BLOEMKOOL EN WORST

20 minuten | avondeten

Pasta met bloemkool en droge worst vormen een uitstekende basis voor een heerlijke avondmaaltijd.

Ciabattakaas

Droge worst

20 min | Ontbijt/lunch

Een oer Hollandse boterham met kaas in een nieuw jasje. Kies je favoriete broodje en maak de heerlijke combinatie van belegen (boeren) kaas met onze Broabantse metworst, een beetje mosterd en fris zure augurkjes.

Stokbrood

KAAS DROGE WORST

20 minuten | borrel

Pak uit voor je lunch/borrel en serveer een heerlijk stokbroodje gevuld met een saus van champignons, droge worst en gesmolten kaas. Simpel om te maken, heerlijk om te eten!