Achterhoekse metworst

180g

Achterhoekse metworst

180g

Een heerlijke, typisch Achterhoekse, metworst in ringvorm van een fors kaliber. Grof van structuur, mild van smaak.

Verkrijgbaar bij:

 

Ingrediënten

Ingrediënten: varkensvlees*, varkensspek* zouten (keukenzout, kaliumzout), specerijen, natuurlijk aroma, antioxidant: natriumascorbaat, dextrose, kleurstof: karmijn, conserveermiddel: natriumnitriet, worstomhulsel: varkensdarm, * = Beter Leven keurmerk 1 ster. Voor 100 gram droge worst is 145 gram vlees* gebruikt.

Voedingswaarden

Per: 100 grm
Energie kJ: 2441
Energie kcal: 590
Vetten: 55g
waarvan verzadigd vet: 20,9g
Koolhydraten: 1,5g
waarvan suikers: 1g
Eiwitten: 22,3g
Zout: 2,81

Traditioneel

Boeren metworst

Boerenjongens naturel

Gesneden Cervelaat

Worstcup Kosterplakjes

Onze recepten

Inspiratie

Pasta

MET BLOEMKOOL EN WORST

20 minuten | avondeten

Pasta met bloemkool en droge worst vormen een uitstekende basis voor een heerlijke avondmaaltijd.

Ciabattakaas

Droge worst

20 min | Ontbijt/lunch

Een oer Hollandse boterham met kaas in een nieuw jasje. Kies je favoriete broodje en maak de heerlijke combinatie van belegen (boeren) kaas met onze Broabantse metworst, een beetje mosterd en fris zure augurkjes.

Een oer Hollandse boterham met kaas in een nieuw jasje.

Stokbrood

KAAS DROGE WORST

20 minuten | borrel

Pak uit voor je lunch/borrel en serveer een heerlijk stokbroodje gevuld met een saus van champignons, droge worst en gesmolten kaas. Simpel om te maken, heerlijk om te eten!

Pak uit voor je lunch/borrel en serveer een heerlijk stokbroodje gevuld met een saus van champignons, droge worst en gesmolten kaas. 

Pasta

MET BLOEMKOOL EN WORST

20 minuten | avondeten

Pasta met bloemkool en droge worst vormen een uitstekende basis voor een heerlijke avondmaaltijd.

Ciabattakaas

Droge worst

20 min | Ontbijt/lunch

Een oer Hollandse boterham met kaas in een nieuw jasje. Kies je favoriete broodje en maak de heerlijke combinatie van belegen (boeren) kaas met onze Broabantse metworst, een beetje mosterd en fris zure augurkjes.

Stokbrood

KAAS DROGE WORST

20 minuten | borrel

Pak uit voor je lunch/borrel en serveer een heerlijk stokbroodje gevuld met een saus van champignons, droge worst en gesmolten kaas. Simpel om te maken, heerlijk om te eten!