Groninger Leverworst

met kruidnagel 200g

Groninger Leverworst

met kruidnagel 200g

Naast metworst maakt Huls ook heerlijke Groninger leverworsten. Smakelijk gekruid, door toevoeging van kruidnagel en met een grove structuur. Lekker op brood en bij een feestje of borrel.

Verkrijgbaar bij:

Ingrediënten

Ingrediënten: varkenslever 50%, varkensspek, varkenszwoerd, varkensvlees 7%, HAVERVLOKKEN, zout, TARWEBLOEM, water, specerijen, stabilisator: E451, emulgator: E471, dextrose, kruidnagel, kruiden, antioxidant: ascorbinezuur, varkenseiwit, conserveermiddel: natriumnitriet.

Voedingswaarden

Per: 100 grm
Energie kJ: 1245
Energie kcal: 300
Vetten: 24,1g
waarvan verzadigd vet: 9,3g
Koolhydraten: 4,4g
waarvan suikers: 0,2g
Eiwitten: 16,1g
Zout: 1,89g
IJzer: 9mg
Bevat: Gluten; Haver; Tarwe

Traditioneel

Drentse Kosterworst

Gesneden Boerenmetworst

Droge worstjes rustiek

Broabantse metworstjes

Onze recepten

Inspiratie

Pasta

MET BLOEMKOOL EN WORST

20 minuten | avondeten

Pasta met bloemkool en droge worst vormen een uitstekende basis voor een heerlijke avondmaaltijd.

Ciabattakaas

Droge worst

20 min | Ontbijt/lunch

Een oer Hollandse boterham met kaas in een nieuw jasje. Kies je favoriete broodje en maak de heerlijke combinatie van belegen (boeren) kaas met onze Broabantse metworst, een beetje mosterd en fris zure augurkjes.

Een oer Hollandse boterham met kaas in een nieuw jasje.

Stokbrood

KAAS DROGE WORST

20 minuten | borrel

Pak uit voor je lunch/borrel en serveer een heerlijk stokbroodje gevuld met een saus van champignons, droge worst en gesmolten kaas. Simpel om te maken, heerlijk om te eten!

Pak uit voor je lunch/borrel en serveer een heerlijk stokbroodje gevuld met een saus van champignons, droge worst en gesmolten kaas. 

Pasta

MET BLOEMKOOL EN WORST

20 minuten | avondeten

Pasta met bloemkool en droge worst vormen een uitstekende basis voor een heerlijke avondmaaltijd.

Ciabattakaas

Droge worst

20 min | Ontbijt/lunch

Een oer Hollandse boterham met kaas in een nieuw jasje. Kies je favoriete broodje en maak de heerlijke combinatie van belegen (boeren) kaas met onze Broabantse metworst, een beetje mosterd en fris zure augurkjes.

Stokbrood

KAAS DROGE WORST

20 minuten | borrel

Pak uit voor je lunch/borrel en serveer een heerlijk stokbroodje gevuld met een saus van champignons, droge worst en gesmolten kaas. Simpel om te maken, heerlijk om te eten!