Gekookte Groninger metworst
met kruidnagel & gekookt 220g
Gekookte Groninger metworst
met kruidnagel & gekookt 220g
Een gekookte Groninger metworst vanzelfsprekend op smaak gebracht door het gebruik van een kruidenmengsel met kruidnagel. Dit worstje smaakt heerlijk bij de warme (stamppot)maaltijd.
Ingrediënten
varkensvlees, varkensspek, zout, aardappelzetmeel, kruidnagel, specerijen, dextrose, antioxidant: natriumascorbaat, kleurstof: karmijn, specerij-extract, fermenten, conserveermiddel: E250, worstomhulsel: varkensdarm. Voor 100 gram droge worst is 140 gram varkensvlees gebruikt.
Voedingswaarden
Per 100 gram
Energie: 2084 kJ / 504 kcal
Vetten: 46,9 g
waarvan verzadigd vet: 17,8 g
Koolhydraten: 1,6 g
waarvan suikers: 0,1g
Eiwitten: 18,9 g
Zout: 3,51 g
Traditioneel
Drentse Kosterworst
Gesneden Boerenmetworst
Sticks
Boerenjongens naturel
Onze recepten
Inspiratie
Orzo salade
MET GESNEDEN CHORIZO EN PESTO
20 minuten | avondeten
Pasta pesto, maar dan met orzo en gesneden chorizo.
Mini Pizza’s
MET SALAMI, CHORIZO EN BOERENMETWORST
20 minuten | avondeten/borrel
Beleg je pizza’s met de lekkerste droge worst van Huls.
Farfalle salade
MET CERVELAAT
20 minuten | lunch/avondeten
Zet vlug een heerlijke pastasalade met cervelaat op tafel.
Pasta
MET BLOEMKOOL EN WORST
20 minuten | avondeten
Pasta met bloemkool en droge worst vormen een uitstekende basis voor een heerlijke avondmaaltijd.
Ciabattakaas
Droge worst
20 min | Ontbijt/lunch
Een oer Hollandse boterham met kaas in een nieuw jasje. Kies je favoriete broodje en maak de heerlijke combinatie van belegen (boeren) kaas met onze Broabantse metworst, een beetje mosterd en fris zure augurkjes.
Stokbrood
KAAS DROGE WORST
20 minuten | borrel
Pak uit voor je lunch/borrel en serveer een heerlijk stokbroodje gevuld met een saus van champignons, droge worst en gesmolten kaas. Simpel om te maken, heerlijk om te eten!