Gekookte Kosterworst
gekookt 200g

Gekookte Kosterworst
gekookt 200g
Een originele harde worst, gekookt volgens traditioneel Drents recept. Door de natuurlijke droogwijze en de neutrale kruiding heeft deze worst een karakteristiek uiterlijk en een zuivere smaak.
Ingrediënten
Ingrediënten: varkensvlees, zout, dextrose, specerijen, suiker, stabilisator: E450; antioxidant: ascorbinezuur; conserveermiddel: natriumnitriet; worstomhulsel: varkensdarm. Voor 100 gram droge worst is 186 gram varkensvlees gebruikt
Voedingswaarden
Per: 100 grm
Energie kJ: 1768
Energie kcal: 426
Vetten: 33g
waarvan verzadigd vet: 12,5g
Koolhydraten: 3g
waarvan suikers: 1g
Eiwitten: 29g
Zout: 4,4g
Traditioneel

Drentse Kosterworst

Gesneden Boerenmetworst

Droge worstjes rustiek

Broabantse metworstjes
Onze recepten
Inspiratie
Orzo salade
MET GESNEDEN CHORIZO EN PESTO

20 minuten | avondeten
Pasta pesto, maar dan met orzo en gesneden chorizo.
Mini Pizza’s
MET SALAMI, CHORIZO EN BOERENMETWORST

20 minuten | avondeten/borrel
Beleg je pizza’s met de lekkerste droge worst van Huls.
Farfalle salade
MET CERVELAAT

20 minuten | lunch/avondeten
Zet vlug een heerlijke pastasalade met cervelaat op tafel.
Pasta
MET BLOEMKOOL EN WORST

20 minuten | avondeten
Pasta met bloemkool en droge worst vormen een uitstekende basis voor een heerlijke avondmaaltijd.
Ciabattakaas
Droge worst

20 min | Ontbijt/lunch
Een oer Hollandse boterham met kaas in een nieuw jasje. Kies je favoriete broodje en maak de heerlijke combinatie van belegen (boeren) kaas met onze Broabantse metworst, een beetje mosterd en fris zure augurkjes.
Stokbrood
KAAS DROGE WORST

20 minuten | borrel
Pak uit voor je lunch/borrel en serveer een heerlijk stokbroodje gevuld met een saus van champignons, droge worst en gesmolten kaas. Simpel om te maken, heerlijk om te eten!