Gekookte Kosterworst

gekookt 200g

Gekookte Kosterworst

gekookt 200g

Een originele harde worst, gekookt volgens traditioneel Drents recept. Door de natuurlijke droogwijze en de neutrale kruiding heeft deze worst een karakteristiek uiterlijk en een zuivere smaak.

Verkrijgbaar bij:

       

Ingrediënten

Ingrediënten: varkensvlees, zout, dextrose, specerijen, suiker, stabilisator: E450; antioxidant: ascorbinezuur; conserveermiddel: natriumnitriet; worstomhulsel: varkensdarm. Voor 100 gram droge worst is 186 gram varkensvlees gebruikt

Voedingswaarden

Per: 100 grm
Energie kJ: 1768
Energie kcal: 426
Vetten: 33g
waarvan verzadigd vet: 12g
Koolhydraten: 3g
waarvan suikers: 1g
Eiwitten: 29g
Zout: 4,4g

Traditioneel

Drentse Kosterworst

Gesneden Boerenmetworst

Droge worstjes rustiek

Broabantse metworstjes

Onze recepten

Inspiratie

Pasta

MET BLOEMKOOL EN WORST

20 minuten | avondeten

Pasta met bloemkool en droge worst vormen een uitstekende basis voor een heerlijke avondmaaltijd.

Ciabattakaas

Droge worst

20 min | Ontbijt/lunch

Een oer Hollandse boterham met kaas in een nieuw jasje. Kies je favoriete broodje en maak de heerlijke combinatie van belegen (boeren) kaas met onze Broabantse metworst, een beetje mosterd en fris zure augurkjes.

Een oer Hollandse boterham met kaas in een nieuw jasje.

Stokbrood

KAAS DROGE WORST

20 minuten | borrel

Pak uit voor je lunch/borrel en serveer een heerlijk stokbroodje gevuld met een saus van champignons, droge worst en gesmolten kaas. Simpel om te maken, heerlijk om te eten!

Pak uit voor je lunch/borrel en serveer een heerlijk stokbroodje gevuld met een saus van champignons, droge worst en gesmolten kaas. 

Pasta

MET BLOEMKOOL EN WORST

20 minuten | avondeten

Pasta met bloemkool en droge worst vormen een uitstekende basis voor een heerlijke avondmaaltijd.

Ciabattakaas

Droge worst

20 min | Ontbijt/lunch

Een oer Hollandse boterham met kaas in een nieuw jasje. Kies je favoriete broodje en maak de heerlijke combinatie van belegen (boeren) kaas met onze Broabantse metworst, een beetje mosterd en fris zure augurkjes.

Stokbrood

KAAS DROGE WORST

20 minuten | borrel

Pak uit voor je lunch/borrel en serveer een heerlijk stokbroodje gevuld met een saus van champignons, droge worst en gesmolten kaas. Simpel om te maken, heerlijk om te eten!