Taco’s

met Chorizo, cheddar kaas en Guacamole

20 minuten | Borrel | Gesneden Chorizo

Heerlijke snack om samen van te genieten; tijdens een avondje op de bank of relaxed in de tuin.

Taco’s

met Chorizo, cheddar kaas en Guacamole

20 minuten | Borrel | Gesneden Chorizo

Heerlijke snack om samen van te genieten; tijdens een avondje op de bank of relaxed in de tuin.

Ingrediënten

  • 1 halve zak taco’s
  • 2 zakjes geraspte cheddar kaas
  • 1 Chorizo worst gesneden
  • 2 Jalapeño pepers

Voor de Guacamole:

  • 1 avocado ontdaan van pit en schil
  • ¼ teentje knoflook fijn geraspt
  • Sap van 1 limoen
  • Snufje zout en peper
  • 1 theelepel tabasco
  • 2 eetlepels gembernat
  • ½ geraspte appel

Bereiding

Bereiding Guacamole:

  • Snij de avocado in stukken en doe ze in de keukenmachine.
  • Voeg de rest van de ingrediënten toe .
  • Draai het geheel luchtig en fijn.
  • Mocht je geen keukenmachine hebben, dan kun je de avocado ook door een zeef drukken vervolgens meng je de rest van de ingrediënten erdoor.
  • Serveer in een kom bij de taco’s.

Bereiding Taco’s:

  • Zet de oven op 200 graden Celsius.
  • Leg de taco’s op een ovenschaal.
  • Leg hierop plakjes Chorizo
  • Strooi ruim kaas over de taco’s en Chorizo.
  • Bak het geheel af in de oven.
  • Serveer met fijn gesneden Jalapeño pepers.

greep uit Onze andere recepten

ontdek ze allemaal

Mosterdsoep

met droge worst

30 minuten | lunch/avondeten

De Huls Groninger metworst is de perfecte toevoeging aan een klassieke mosterdsoep. Vol en romig van smaak met grove mosterd en het tikkeltje kruidnagel van onze Groninger metworst.

Pasta droge worst

en bloemkool

30 minuten | Avondeten

Pasta met bloemkool en droge worst vormen een uitstekende basis voor een heerlijke avondmaaltijd.

Stokbrood

kaas droge worst

20 minuten | borrel

Pak uit voor je lunch/borrel en serveer een heerlijk stokbroodje gevuld met een saus van champignons, droge worst en gesmolten kaas. Simpel om te maken, heerlijk om te eten!