Sandwich

met Kosterworst, kaas en tomaat

15 minuten | lunch | Kosterworst

Een heerlijke dikke sandwich met Kosterworst. Dit in combinatie met kaas en een tomatentapenade maakt het helemaal af. Eet smakelijk!

Sandwich

met Kosterworst, kaas en tomaat

15 minuten | lunch | Kosterworst

Een heerlijke dikke sandwich met Kosterworst. Dit in combinatie met kaas en een tomatentapenade maakt het helemaal af. Eet smakelijk!

Ingrediënten

  • 1 Huls Kosterworst (in plakjes)
  • 3 boterhammen
  • 1 kleine tomaat of tomatentapenade
  • 6 plakjes kaas
  • Handje rucola

Bereiding

  • Doe de tomaat in een blender.
  • Besmeer de boterhammen met de tomaat of de tomatentapenade.
  • Leg op de eerste boterham de plakjes Huls Kosterworst, kaas en wat rucola. Leg een volgende boterham hierop en beleg het met de plakjes Huls Kosterworst, kaas en wat rucola.
  • Leg de laatste boterham omgekeerd op de vorige en garneer met wat rucola.

greep uit Onze andere recepten

ontdek ze allemaal

Mosterdsoep

met droge worst

30 minuten | lunch/avondeten

De Huls Groninger metworst is de perfecte toevoeging aan een klassieke mosterdsoep. Vol en romig van smaak met grove mosterd en het tikkeltje kruidnagel van onze Groninger metworst.

Pasta droge worst

en bloemkool

30 minuten | Avondeten

Pasta met bloemkool en droge worst vormen een uitstekende basis voor een heerlijke avondmaaltijd.

Stokbrood

kaas droge worst

20 minuten | borrel

Pak uit voor je lunch/borrel en serveer een heerlijk stokbroodje gevuld met een saus van champignons, droge worst en gesmolten kaas. Simpel om te maken, heerlijk om te eten!