Stick-it

15 minuten | borrel

Laat je creativiteit de vrije loop gaan en geef je borrel een leuke opsteker.

Stick-it

15 minuten | borrel

Laat je creativiteit de vrije loop gaan en geef je borrel een leuke opsteker.

Ingrediënten

  • Huls worsten

Bereiding

  • Stick-It is vooral iets wat voortkomt uit je eigen creativiteit en het “bouwen” van een gerecht voor je gasten. Een hele leuke manier ook om je kinderen een bijdrage te laten leveren aan een avond voor vrienden en kennissen.
  • Garnituren die goed passen bij de worsten van Huls zoals appel, zilveruitjes, pruimen, ananas, jonge kaas, oude kaas, geitenkaas ect.
  • De kleine worstjes, de Friese, de fuet, kosterworst en vele andere zijn zeer geschikt om verschillende smaken op de Stick-It te zetten.
  • De Stick-It is een plankje met gaatjes waar je saté pennen in kunt steken.

greep uit Onze andere recepten

ontdek ze allemaal

Mosterdsoep

met droge worst

30 minuten | lunch/avondeten

De Huls Groninger metworst is de perfecte toevoeging aan een klassieke mosterdsoep. Vol en romig van smaak met grove mosterd en het tikkeltje kruidnagel van onze Groninger metworst.

Pasta droge worst

en bloemkool

30 minuten | Avondeten

Pasta met bloemkool en droge worst vormen een uitstekende basis voor een heerlijke avondmaaltijd.

Stokbrood

kaas droge worst

20 minuten | borrel

Pak uit voor je lunch/borrel en serveer een heerlijk stokbroodje gevuld met een saus van champignons, droge worst en gesmolten kaas. Simpel om te maken, heerlijk om te eten!