Pizza
met kaas en reepjes gedroogde worst
30 minuten | Borrel | Huls Worst
Heerlijke snack om samen van te genieten; tijdens een avondje op de bank of relaxed in de tuin.
Pizza
met kaas en reepjes gedroogde worst
30 minuten | Borrel | Huls Worst
Heerlijke snack om samen van te genieten; tijdens een avondje op de bank of relaxed in de tuin.
Ingrediënten
- 1 velletje bladerdeeg (diepvries)
- 8 mini tomaatjes
- 1 bol met mozzarella
- geraspte kaas (naar wens belegen of oud)
- Favoriete Huls worst, in reepjes gesneden
- 2 eetlepels gehakte lente ui
Bereiding
Bereiding:
- Rol het plakje bladerdeeg uit in de lengte (dubbel zo groot).
- Prik er dan gaatjes in met de vork en leg op een bakplaat.
- Bak in ca. 15 minuten goudbruin in een voorverwarmde oven op 150 graden Celsius.
- Laat 10 minuten afkoelen.
- Beleg het deeg met gesneden tomaatjes.
- Leg tussen de tomaatjes stukjes mozzarella.
- Bestrooi ruim met de geraspte kaas.
- Strooi hier de worst op.
- Bak dit ca. 10 minuten in een oven van 220 graden Celsius.
- Bestrooi met de lente-ui en serveer.
greep uit Onze andere recepten
ontdek ze allemaal
Breekbrood
met boerenjongens
15 minuten | avondeten/borrel
Heerlijk breekbrood met boerenjongens. Een perfecte snack bij de borrel.
Sandwich
met Kosterworst, kaas en tomaat
15 minuten | Lunch
Een heerlijke dikke sandwich met Kosterworst.
Zoete aardappel
met cervelaat en appel
15 minuten | lunch/avondeten
Zoete aardappel in een nieuw jasje.