Pizza

met kaas en reepjes gedroogde worst

30 minuten | Borrel | Huls Worst

Heerlijke snack om samen van te genieten; tijdens een avondje op de bank of relaxed in de tuin.

Pizza

met kaas en reepjes gedroogde worst

30 minuten | Borrel | Huls Worst

Heerlijke snack om samen van te genieten; tijdens een avondje op de bank of relaxed in de tuin.

Ingrediënten

  • 1 velletje bladerdeeg (diepvries)
  • 8 mini tomaatjes
  • 1 bol met mozzarella
  • geraspte kaas (naar wens belegen of oud)
  • Favoriete Huls worst, in reepjes gesneden
  • 2 eetlepels gehakte lente ui

Bereiding

Bereiding:

  • Rol het plakje bladerdeeg uit in de lengte (dubbel zo groot).
  • Prik er dan gaatjes in met de vork en leg op een bakplaat.
  • Bak in ca. 15 minuten goudbruin in een voorverwarmde oven op 150 graden Celsius.
  • Laat 10 minuten afkoelen.
  • Beleg het deeg met gesneden tomaatjes.
  • Leg tussen de tomaatjes stukjes mozzarella.
  • Bestrooi ruim met de geraspte kaas.
  • Strooi hier de worst op.
  • Bak dit ca. 10 minuten in een oven van 220 graden Celsius.
  • Bestrooi met de lente-ui en serveer.

greep uit Onze andere recepten

ontdek ze allemaal

Mosterdsoep

met droge worst

30 minuten | lunch/avondeten

De Huls Groninger metworst is de perfecte toevoeging aan een klassieke mosterdsoep. Vol en romig van smaak met grove mosterd en het tikkeltje kruidnagel van onze Groninger metworst.

Pasta droge worst

en bloemkool

30 minuten | Avondeten

Pasta met bloemkool en droge worst vormen een uitstekende basis voor een heerlijke avondmaaltijd.

Stokbrood

kaas droge worst

20 minuten | borrel

Pak uit voor je lunch/borrel en serveer een heerlijk stokbroodje gevuld met een saus van champignons, droge worst en gesmolten kaas. Simpel om te maken, heerlijk om te eten!