Pizza

met kaas en reepjes gedroogde worst

30 minuten | Borrel | Huls Worst

Heerlijke snack om samen van te genieten; tijdens een avondje op de bank of relaxed in de tuin.

Pizza

met kaas en reepjes gedroogde worst

30 minuten | Borrel | Huls Worst

Heerlijke snack om samen van te genieten; tijdens een avondje op de bank of relaxed in de tuin.

Ingrediënten

  • 1 velletje bladerdeeg (diepvries)
  • 8 mini tomaatjes
  • 1 bol met mozzarella
  • geraspte kaas (naar wens belegen of oud)
  • Favoriete Huls worst, in reepjes gesneden
  • 2 eetlepels gehakte lente ui

Bereiding

Bereiding:

  • Rol het plakje bladerdeeg uit in de lengte (dubbel zo groot).
  • Prik er dan gaatjes in met de vork en leg op een bakplaat.
  • Bak in ca. 15 minuten goudbruin in een voorverwarmde oven op 150 graden Celsius.
  • Laat 10 minuten afkoelen.
  • Beleg het deeg met gesneden tomaatjes.
  • Leg tussen de tomaatjes stukjes mozzarella.
  • Bestrooi ruim met de geraspte kaas.
  • Strooi hier de worst op.
  • Bak dit ca. 10 minuten in een oven van 220 graden Celsius.
  • Bestrooi met de lente-ui en serveer.

greep uit Onze andere recepten

ontdek ze allemaal

Breekbrood

met boerenjongens

15 minuten | avondeten/borrel

Heerlijk breekbrood met boerenjongens. Een perfecte snack bij de borrel.

Sandwich

met Kosterworst, kaas en tomaat

15 minuten | Lunch

Een heerlijke dikke sandwich met Kosterworst.

Zoete aardappel

met cervelaat en appel

15 minuten | lunch/avondeten

Zoete aardappel in een nieuw jasje.