Broodjes

met boerenmetworst

10 minuten | lunch/borrel | Boerenmetworst

Kies je favoriete boterham en smeer de eigen gemaakte kruidenboter erop. Garneer met boerenmetworst en smullen maar. Heerlijk als lunch of om samen van te genieten tijdens de borrel.

Broodjes

met boerenmetworst

10 minuten | lunch/borrel | Boerenmetworst

Kies je favoriete boterham en smeer de eigen gemaakte kruidenboter erop. Garneer met boerenmetworst en smullen maar. Heerlijk als lunch of om samen van te genieten tijdens de borrel.

Ingrediënten

  • 1 verpakking Huls Boerenmetworst (plakjes)
  • 4 Volkorenboterhammen met zaden en pitten
  • 1 pakje roomboter (op kamertemperatuur)
  • 2 flinke tenen knoflook
  • 1 bos peterselie
  • 1 citroen
  • Serveer eventueel met kleine augurkjes

Bereiding

  • Pers de citroen.
  • Draai de boter luchtig in de keukenmachine, samen met zout en peper. Voeg vervolgens de knoflook in stukjes toe.
  • Als de boter mooi crèmig en luchtig is doe dan ¾ van de peterselie en citroensap erbij. Laat het draaien totdat het weer een homogene massa is
  • Bak de broodjes even in een koekenpan.
  • Leg de boterhammen op een plank of op 4 borden.
  • Smeer de peterselie-knoflook boter over de boterhammen en strooi de Huls Boerenmetworst plakjes erop.

greep uit Onze andere recepten

ontdek ze allemaal

Breekbrood

met boerenjongens

15 minuten | avondeten/borrel

Heerlijk breekbrood met boerenjongens. Een perfecte snack bij de borrel.

Sandwich

met Kosterworst, kaas en tomaat

15 minuten | Lunch

Een heerlijke dikke sandwich met Kosterworst.

Zoete aardappel

met cervelaat en appel

15 minuten | lunch/avondeten

Zoete aardappel in een nieuw jasje.