Broodjes
met boerenmetworst
10 minuten | lunch/borrel | Boerenmetworst
Kies je favoriete boterham en smeer de eigen gemaakte kruidenboter erop. Garneer met boerenmetworst en smullen maar. Heerlijk als lunch of om samen van te genieten tijdens de borrel.
Broodjes
met boerenmetworst
10 minuten | lunch/borrel | Boerenmetworst
Kies je favoriete boterham en smeer de eigen gemaakte kruidenboter erop. Garneer met boerenmetworst en smullen maar. Heerlijk als lunch of om samen van te genieten tijdens de borrel.
Ingrediënten
- 1 verpakking Huls Boerenmetworst (plakjes)
- 4 Volkorenboterhammen met zaden en pitten
- 1 pakje roomboter (op kamertemperatuur)
- 2 flinke tenen knoflook
- 1 bos peterselie
- 1 citroen
- Serveer eventueel met kleine augurkjes
Bereiding
- Pers de citroen.
- Draai de boter luchtig in de keukenmachine, samen met zout en peper. Voeg vervolgens de knoflook in stukjes toe.
- Als de boter mooi crèmig en luchtig is doe dan ¾ van de peterselie en citroensap erbij. Laat het draaien totdat het weer een homogene massa is
- Bak de broodjes even in een koekenpan.
- Leg de boterhammen op een plank of op 4 borden.
- Smeer de peterselie-knoflook boter over de boterhammen en strooi de Huls Boerenmetworst plakjes erop.
greep uit Onze andere recepten
ontdek ze allemaal
Breekbrood
met boerenjongens
15 minuten | avondeten/borrel
Heerlijk breekbrood met boerenjongens. Een perfecte snack bij de borrel.
Sandwich
met Kosterworst, kaas en tomaat
15 minuten | Lunch
Een heerlijke dikke sandwich met Kosterworst.
Zoete aardappel
met cervelaat en appel
15 minuten | lunch/avondeten
Zoete aardappel in een nieuw jasje.