Boterhammen

met gesmolten kaas en boerenmetworst

10 minuten | ontbijt/lunch | Boerenmetworst

Oer Hollandse boterhammen met gesmolten kaas en boerenmetworst. Kies je favoriete boterham en maak de heerlijke combinatie van geraspte kaas met onze boerenmetworst. Even in de oven en klaar is kees.

Boterhammen

met gesmolten kaas en boerenmetworst

10 minuten | ontbijt/lunch | Boerenmetworst

Oer Hollandse boterhammen met gesmolten kaas en boerenmetworst. Kies je favoriete boterham en maak de heerlijke combinatie van geraspte kaas met onze boerenmetworst. Even in de oven en klaar is kees.

Ingrediënten

  • 2 boterhammen
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 1 verpakking Huls Boerenmetworst (plakjes)
  • 1 zakje geraspte belegen kaas
  • Eventueel een paar takjes groen of sla

Bereiding

  • Verwarm de oven voor op 200 graden Celcius.
  • Smeer de boterhammen in met de olie en leg hier plakjes Huls Boerenmetworst op.
  • Strooi hierover de geraspte kaas en plaats de boterhammen in de voorverwarmde oven. Haal de boterhammen na ongeveer 10 minuten uit de oven als de kaas gesmolten is.
  • Serveer de boterhammen met de takjes groene kruiden of sla.

greep uit Onze andere recepten

ontdek ze allemaal

Breekbrood

met boerenjongens

15 minuten | avondeten/borrel

Heerlijk breekbrood met boerenjongens. Een perfecte snack bij de borrel.

Sandwich

met Kosterworst, kaas en tomaat

15 minuten | Lunch

Een heerlijke dikke sandwich met Kosterworst.

Zoete aardappel

met cervelaat en appel

15 minuten | lunch/avondeten

Zoete aardappel in een nieuw jasje.