Boterhammen

met gesmolten kaas en boerenmetworst

10 minuten | ontbijt/lunch | Boerenmetworst

Oer Hollandse boterhammen met gesmolten kaas en boerenmetworst. Kies je favoriete boterham en maak de heerlijke combinatie van geraspte kaas met onze boerenmetworst. Even in de oven en klaar is kees.

Boterhammen

met gesmolten kaas en boerenmetworst

10 minuten | ontbijt/lunch | Boerenmetworst

Oer Hollandse boterhammen met gesmolten kaas en boerenmetworst. Kies je favoriete boterham en maak de heerlijke combinatie van geraspte kaas met onze boerenmetworst. Even in de oven en klaar is kees.

Ingrediënten

  • 2 boterhammen
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 1 verpakking Huls Boerenmetworst (plakjes)
  • 1 zakje geraspte belegen kaas
  • Eventueel een paar takjes groen of sla

Bereiding

  • Verwarm de oven voor op 200 graden Celcius.
  • Smeer de boterhammen in met de olie en leg hier plakjes Huls Boerenmetworst op.
  • Strooi hierover de geraspte kaas en plaats de boterhammen in de voorverwarmde oven. Haal de boterhammen na ongeveer 10 minuten uit de oven als de kaas gesmolten is.
  • Serveer de boterhammen met de takjes groene kruiden of sla.

greep uit Onze andere recepten

ontdek ze allemaal

Mosterdsoep

met droge worst

30 minuten | lunch/avondeten

De Huls Groninger metworst is de perfecte toevoeging aan een klassieke mosterdsoep. Vol en romig van smaak met grove mosterd en het tikkeltje kruidnagel van onze Groninger metworst.

Pasta droge worst

en bloemkool

30 minuten | Avondeten

Pasta met bloemkool en droge worst vormen een uitstekende basis voor een heerlijke avondmaaltijd.

Stokbrood

kaas droge worst

20 minuten | borrel

Pak uit voor je lunch/borrel en serveer een heerlijk stokbroodje gevuld met een saus van champignons, droge worst en gesmolten kaas. Simpel om te maken, heerlijk om te eten!