Boterhammen
met gesmolten kaas en boerenmetworst
10 minuten | ontbijt/lunch | Boerenmetworst
Oer Hollandse boterhammen met gesmolten kaas en boerenmetworst. Kies je favoriete boterham en maak de heerlijke combinatie van geraspte kaas met onze boerenmetworst. Even in de oven en klaar is kees.
Boterhammen
met gesmolten kaas en boerenmetworst
10 minuten | ontbijt/lunch | Boerenmetworst
Oer Hollandse boterhammen met gesmolten kaas en boerenmetworst. Kies je favoriete boterham en maak de heerlijke combinatie van geraspte kaas met onze boerenmetworst. Even in de oven en klaar is kees.
Ingrediënten
- 2 boterhammen
- 1 eetlepel olijfolie
- 1 verpakking Huls Boerenmetworst (plakjes)
- 1 zakje geraspte belegen kaas
- Eventueel een paar takjes groen of sla
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 200 graden Celcius.
- Smeer de boterhammen in met de olie en leg hier plakjes Huls Boerenmetworst op.
- Strooi hierover de geraspte kaas en plaats de boterhammen in de voorverwarmde oven. Haal de boterhammen na ongeveer 10 minuten uit de oven als de kaas gesmolten is.
- Serveer de boterhammen met de takjes groene kruiden of sla.
greep uit Onze andere recepten
ontdek ze allemaal
Breekbrood
met boerenjongens
15 minuten | avondeten/borrel
Heerlijk breekbrood met boerenjongens. Een perfecte snack bij de borrel.
Sandwich
met Kosterworst, kaas en tomaat
15 minuten | Lunch
Een heerlijke dikke sandwich met Kosterworst.
Zoete aardappel
met cervelaat en appel
15 minuten | lunch/avondeten
Zoete aardappel in een nieuw jasje.