René de inspiratie

René Teerlink

Geboortejaar:1955 Burgelijke staat:Gehuwd, 1 zoon, een schoondochter en een mooie kleindochter Hobby's:Koikarpers, zingen, autosport, lekker eten, kookcursussen en natuurlijk mijn kleindochter

Bij Huls word ik van de drie Worstmeesters wel de Inspiratie genoemd. Mijn werk is mijn passie. Bij Huls ben ik Productontwikkelaar/Productieleider.

Ik ben geboren in Katwijk – een vissersdorp! – als zoon van een marinier. Vis in plaats van vlees dus! Mijn liefde voor het slagersvak vond zijn oorsprong op de Rotterdamse veemarkt, waar mijn grootouders vlakbij woonden. Dat inspireerde me om voor het slagersvak te kiezen en me daarin tot op het allerhoogste niveau te bekwamen. En met succes. De slagersjongen van toen is nu een van de drie Worstmeesters van Huls. Hoger kun je niet komen dacht ik zo.

handtekening-rene

30 jaar

Ik ben al ruim 30 jaar met veel plezier werkzaam bij Huls. Iedere dag ben ik samen met collega’s bezig met productontwikkeling. Heel belangrijk voor de toekomst van het bedrijf en erg leuk. Mijn kracht is dingen samen doen. Samen weet je meer dan alleen, en komen de beste ideeën boven water.

Rotterdam

Mijn favoriete steden in Nederland zijn en blijven Amsterdam, Utrecht en Rotterdam – vooral als het om eten gaat. Leuke marktjes, er is van alles te vinden en allemaal in de buurt – gewoon perfect.