Boerenkool
met droge worst
20 minuten | avondeten | Boerenmetworsten (220 gram)
Boerenkool met droge worst is de perfecte combinatie voor een heerlijke winterse stamppot.

Boerenkool
met droge worst

20 minuten | avondeten | Boerenmetworsten (220 gram)
Boerenkool met droge worst is de perfecte combinatie voor een heerlijke winterse stamppot.
Ingrediënten
- 2 Huls Boerenmetworsten (220 gram)
- 2 eetlepels olie
- 2 eetlepels ketjap
- Peper
- 1/2 theelepel gemberpoeder
- 500 gram gesneden boerenkool (of savooienkool of chinese kool)
- 150 gram belegen (boeren)kaas
- 100 gram noten (ongezouten cashewnoten, walnoten of gemengde noten)
- 100 gram taugé
Bereiding
- Snijd de Huls Boermetworsten in plakjes.
- Verhit de olie in een ruime pan.
- Roerbak hierin de Huls Boerenmetworst met ketjap, peper en gemberpoeder.
- Voeg de boerenkool toe en bak deze 8 minuten mee.
- Bak intussen de krieltjes of aardappelschijfjes in een beetje olie.
- Snijd de kaas in kleine blokjes.
- Schep de gewassen taugé en blokjes kaas door het koolmengsel.
- Serveer de boerenkoolschotel, bestrooid met noten bij de aardappelen.
greep uit Onze andere recepten
ontdek ze allemaal
Breekbrood
met boerenjongens

15 minuten | avondeten/borrel
Heerlijk breekbrood met boerenjongens. Een perfecte snack bij de borrel.
Sandwich
met Kosterworst, kaas en tomaat

15 minuten | Lunch
Een heerlijke dikke sandwich met Kosterworst.
Zoete aardappel
met cervelaat en appel

15 minuten | lunch/avondeten
Zoete aardappel in een nieuw jasje.