Henk

Henk Koster

Geboortejaar: 1961
Burgelijke staat: Gehuwd, 3 kinderen
Hobby’s: Wandelen, voetbal en lekker eten

Het is niet heel gek dat ik bij Huls terecht ben gekomen. Ik kom uit een worstenfamilie. Mijn opa begon vanuit zijn eigen café met het maken van droge worst. Na groot succes kwam daar een echte slagerij uit voort.

Vanaf 1982 werkte ik in de familieslagerij. Eerst in productie en later in de verkoop. Het bedrijf van de Kosters werd in 1992 gekocht door Willy Huls. De productie ging naar Vlagtwedde en ik ging mee als verkoopleider.

Toen Huls in 1998 werd doorverkocht aan Zwanenberg, ben ik weer meegegaan!

Henk

Henk Koster

Geboortejaar: 1961
Burgelijke staat: Gehuwd, 3 kinderen
Hobby’s: Wandelen, voetbal en lekker eten

Het is niet heel gek dat ik bij Huls terecht ben gekomen. Ik kom uit een worstenfamilie. Mijn opa begon vanuit zijn eigen café met het maken van droge worst. Na groot succes kwam daar een echte slagerij uit voort.

Vanaf 1982 werkte ik in de familieslagerij. Eerst in productie en later in de verkoop. Het bedrijf van de Kosters werd in 1992 gekocht door Willy Huls. De productie ging naar Vlagtwedde en ik ging mee als verkoopleider.

Toen Huls in 1998 werd doorverkocht aan Zwanenberg, ben ik weer meegegaan!

Inspiratie

Ik ben vooral een mensenmens, een smaakman en een marktman. Ik weet wat lekker is en wat de consument graag wil. Daar probeer ik zo goed mogelijk op in te spelen. Ik kom veel onder de mensen, zowel zakelijk als privé. Zo doe ik nieuwe inspiratie op.

Amsterdam

In Nederland ben ik een groot fan van Amsterdam. Ik hou van het multiculturele, van de grachten en niet te vergeten: van Ajax. Toch voel ik met het fijnst in Drenthe.

Tip van henk

“Mijn Huls lievelingsgerecht is Ciabatta met kaas en droge worst.”

Droge worst

Ciabattakaas