Henk
De Ziel

Henk Koster

Geboortejaar: 1961
Gezinssituatie: Gehuwd, 3 kinderen
Hobby’s: Wandelen, voetbal en lekker eten

Het is niet heel gek dat ik bij Huls terecht ben gekomen. Ik kom uit een worstenfamilie. Mijn opa begon met het maken van droge worst. Eerst vanuit zijn eigen café, na groot succes kwam er later een echte slagerij uit voort.

Vanaf 1982 werkte ik in de familieslagerij. Eerst in productie en later in de verkoop. Het bedrijf van de Kosters wordt gekocht in 1992 door Willy Huls, de productie ging naar Vlagtwedde en ik ging mee als verkoopleider.

In 1998 wordt Huls doorverkocht aan Zwanenberg en weer ben ik meegegaan!

Inspiratie

Ik ben vooral een smaakman, een consumentenman en een marktman. Ik weet wat lekker is en wat de consument graag wil en probeer daar zo goed mogelijk op in te spelen.

Ik kom veel onder de mensen, zowel zakelijk als privé. Daar doe ik inspiratie op. Een echt mensenmens. Zo kun je me noemen.

Worst Tip

Een kosterworst 200 gram 30 seconden in de magnetron doen en vervolgens warm opeten.