Chorizo Gesneden

paprika & peper 230g

Chorizo Gesneden

paprika & peper 230g

Pittig van smaak door onder andere de paprika, met een lichte rooksmaak en alvast voor u in plakjes gesneden.

Verkrijgbaar bij:

             

Ingrediënten

Ingrediënten: Voor 100 gram droge worst is 114 gram varkensvlees en 17 gram rundvlees
gebruikt. Ingrediënten: varkensvlees, rundvlees, varkensspek, zout, specerijen, paprikapoeder, knoflook, rode bieten extract, dextrose, aroma, antioxidant: natriumascorbaat, extract van paprika, kruiden, conserveermiddel: natriumnitriet, beukenhoutrook.

Voedingswaarden

Per: 100 grm
Energie kJ: 1976
Energie kcal: 478
Vetten: 43,9g
waarvan verzadigd: 16,8g
Koolhydraten: 2,2g
waarvan suikers: 1,4g
Eiwitten: 18,3g
Zout: 4,19g

Traditioneel

Drentse Kosterworst

Gesneden Boerenmetworst

Droge worstjes rustiek

Broabantse metworstjes

Onze recepten

Inspiratie

Pasta

MET BLOEMKOOL EN WORST

20 minuten | avondeten

Pasta met bloemkool en droge worst vormen een uitstekende basis voor een heerlijke avondmaaltijd.

Ciabattakaas

Droge worst

20 min | Ontbijt/lunch

Een oer Hollandse boterham met kaas in een nieuw jasje. Kies je favoriete broodje en maak de heerlijke combinatie van belegen (boeren) kaas met onze Broabantse metworst, een beetje mosterd en fris zure augurkjes.

Een oer Hollandse boterham met kaas in een nieuw jasje.

Stokbrood

KAAS DROGE WORST

20 minuten | borrel

Pak uit voor je lunch/borrel en serveer een heerlijk stokbroodje gevuld met een saus van champignons, droge worst en gesmolten kaas. Simpel om te maken, heerlijk om te eten!

Pak uit voor je lunch/borrel en serveer een heerlijk stokbroodje gevuld met een saus van champignons, droge worst en gesmolten kaas. 

Pasta

MET BLOEMKOOL EN WORST

20 minuten | avondeten

Pasta met bloemkool en droge worst vormen een uitstekende basis voor een heerlijke avondmaaltijd.

Ciabattakaas

Droge worst

20 min | Ontbijt/lunch

Een oer Hollandse boterham met kaas in een nieuw jasje. Kies je favoriete broodje en maak de heerlijke combinatie van belegen (boeren) kaas met onze Broabantse metworst, een beetje mosterd en fris zure augurkjes.

Stokbrood

KAAS DROGE WORST

20 minuten | borrel

Pak uit voor je lunch/borrel en serveer een heerlijk stokbroodje gevuld met een saus van champignons, droge worst en gesmolten kaas. Simpel om te maken, heerlijk om te eten!