Boerenjongens
Naturel 121g

Boerenjongens
Naturel 121g
Heerlijke snackworstjes voor thuis of onderweg.
Ingrediënten
Ingrediënten: varkensvlees*, varkenszwoerd*, zout, maltodextrine, specerijen, dextrose, antioxidant: natriumascorbaat, rookaroma, kleurstof: karmijn, conserveermiddel: natriumnitriet, rundercollageen. Voor 100 gram droge worst is 164 gram vlees gebruikt. * = Beter Leven keurmerk 1 ster.
Voedingswaarden
Per: 100 grm
Energie kJ: 2110
Energie kcal: 509
Vetten: 43,3g
waarvan verzadigd vet: 16,5g
Koolhydraten: 1g
waarvan suikers: 1g
Eiwitten: 28,9g
Zout: 2,79g
Traditioneel

Drentse Kosterworst

Gesneden Boerenmetworst

Droge worstjes rustiek

Broabantse metworstjes
Onze recepten
Inspiratie
Pasta
MET BLOEMKOOL EN WORST

20 minuten | avondeten
Pasta met bloemkool en droge worst vormen een uitstekende basis voor een heerlijke avondmaaltijd.
Ciabattakaas
Droge worst

20 min | Ontbijt/lunch
Een oer Hollandse boterham met kaas in een nieuw jasje. Kies je favoriete broodje en maak de heerlijke combinatie van belegen (boeren) kaas met onze Broabantse metworst, een beetje mosterd en fris zure augurkjes.
Een oer Hollandse boterham met kaas in een nieuw jasje.
Stokbrood
KAAS DROGE WORST

20 minuten | borrel
Pak uit voor je lunch/borrel en serveer een heerlijk stokbroodje gevuld met een saus van champignons, droge worst en gesmolten kaas. Simpel om te maken, heerlijk om te eten!
Pak uit voor je lunch/borrel en serveer een heerlijk stokbroodje gevuld met een saus van champignons, droge worst en gesmolten kaas.
Pasta
MET BLOEMKOOL EN WORST

20 minuten | avondeten
Pasta met bloemkool en droge worst vormen een uitstekende basis voor een heerlijke avondmaaltijd.
Ciabattakaas
Droge worst

20 min | Ontbijt/lunch
Een oer Hollandse boterham met kaas in een nieuw jasje. Kies je favoriete broodje en maak de heerlijke combinatie van belegen (boeren) kaas met onze Broabantse metworst, een beetje mosterd en fris zure augurkjes.
Stokbrood
KAAS DROGE WORST

20 minuten | borrel
Pak uit voor je lunch/borrel en serveer een heerlijk stokbroodje gevuld met een saus van champignons, droge worst en gesmolten kaas. Simpel om te maken, heerlijk om te eten!