Pasta Droge Worst
en Bloemkool

Pasta Droge Worst
en Bloemkool

Ingrediënten

  • 250 gram pasta, gekookt volgens de verpakking
  • 1 kleine bloemkool, in kleine roosjes verdeeld
  • 2 teentjes knoflook, fijngesneden
  • 1 ui, fijngesneden
  • 3 stengels peterselie, fijngehakt
  • 1 glas witte wijn
  • 50 gram boter of olijf olie
  • 50 gram geraspte Parmezaanse kaas, geraspt
  • 150 gram Groninger metworst, fijngesneden of geraspt

Bereiding

Kook de roosjes bloemkool in water en zout beetgaar.
Doe boter of olie in de pan er warm dit.
Voeg de ui en knoflook toe en laat dit stoven totdat het glazig wordt (niet kleuren).
Blus dit af met de witte wijn.
Laat dit heel even koken tot er een glazige saus ontstaat.
Voeg nu de peterselie en de bloemkool toe.
Even een minuutje laten stoven.
Voeg de pasta toe.
Warm laten worden en dan de op borden opdienen.

Strooi als allerlaatste de kaas en de worst over de pasta.
Smakelijk eten!