mini huls pittige chorizo

met paprikasaus

20 minuten | Borrel | Chorizo plakjes

De Huls chorizo worstjes vormen de perfecte basis voor een paprika saus waarmee je ieder stukje brood omzet in een spicy bite.

mini huls pittige chorizo

met paprikasaus

20 minuten | Borrel | Chorizo plakjes

De Huls chorizo worstjes vormen de perfecte basis voor een paprika saus waarmee je ieder stukje brood omzet in een spicy bite.

Ingrediënten

  • 230 gram chorizo plakjes
  • 1 gepofte paprika
  • 3 gram vers en fijn gesneden selderijblad
  • 1 tomaat
  • ½ eetlepel ketchup
  • brood naar keuze

Bereiding

  • Snij de Chorizo plakje in kleine blokjes
  • Pof de paprika
  • Pel hem en houd het vocht terzijde
  • Doe de ketchup in een pan en voeg de fijn gesneden paprika toe en het vocht van de paprika.
  • Doe hetzelfde met de fijngesneden tomaat
  • Laat de ontstane massa inkoken tot er een goede binding ontstaat en voeg naar wens smaakstoffen toe
  • Laat de chorizo blokjes 10 minuten meestoven zonder koken
  • Serveer met de selderij in klein servies en brood

greep uit Onze andere recepten

ontdek ze allemaal

Mosterdsoep

met droge worst

30 minuten | lunch/avondeten

De Huls Groninger metworst is de perfecte toevoeging aan een klassieke mosterdsoep. Vol en romig van smaak met grove mosterd en het tikkeltje kruidnagel van onze Groninger metworst.

Pasta droge worst

en bloemkool

30 minuten | Avondeten

Pasta met bloemkool en droge worst vormen een uitstekende basis voor een heerlijke avondmaaltijd.

Stokbrood

kaas droge worst

20 minuten | borrel

Pak uit voor je lunch/borrel en serveer een heerlijk stokbroodje gevuld met een saus van champignons, droge worst en gesmolten kaas. Simpel om te maken, heerlijk om te eten!