mini huls pittige chorizo
met paprikasaus
20 minuten | Borrel | Chorizo plakjes
De Huls chorizo worstjes vormen de perfecte basis voor een paprika saus waarmee je ieder stukje brood omzet in een spicy bite.

mini huls pittige chorizo
met paprikasaus

20 minuten | Borrel | Chorizo plakjes
De Huls chorizo worstjes vormen de perfecte basis voor een paprika saus waarmee je ieder stukje brood omzet in een spicy bite.
Ingrediënten
- 230 gram chorizo plakjes
- 1 gepofte paprika
- 3 gram vers en fijn gesneden selderijblad
- 1 tomaat
- ½ eetlepel ketchup
- brood naar keuze
Bereiding
- Snij de Chorizo plakje in kleine blokjes
- Pof de paprika
- Pel hem en houd het vocht terzijde
- Doe de ketchup in een pan en voeg de fijn gesneden paprika toe en het vocht van de paprika.
- Doe hetzelfde met de fijngesneden tomaat
- Laat de ontstane massa inkoken tot er een goede binding ontstaat en voeg naar wens smaakstoffen toe
- Laat de chorizo blokjes 10 minuten meestoven zonder koken
- Serveer met de selderij in klein servies en brood
greep uit Onze andere recepten
ontdek ze allemaal
Breekbrood
met boerenjongens

15 minuten | avondeten/borrel
Heerlijk breekbrood met boerenjongens. Een perfecte snack bij de borrel.
Sandwich
met Kosterworst, kaas en tomaat

15 minuten | Lunch
Een heerlijke dikke sandwich met Kosterworst.
Zoete aardappel
met cervelaat en appel

15 minuten | lunch/avondeten
Zoete aardappel in een nieuw jasje.