Geroosterd brood

met brie en droge worst

15 minuten | ontbijt/lunch | Twentse metworst

Deze overheelijke tosti bevat naast brie, walnoten en honing ook onze eigen Twentse metworst. Het pepertje uit onze Twentse metworst geven je tosti dat kleine beetje pit om hem helemaal af te maken.

Geroosterd brood

met brie en droge worst

15 minuten | ontbijt/lunch | Twentse metworst

Deze overheelijke tosti bevat naast brie, walnoten en honing ook onze eigen Twentse metworst. Het pepertje uit onze Twentse metworst geven je tosti dat kleine beetje pit om hem helemaal af te maken.

Ingrediënten

  • 2 sneetjes wit of bruin brood
  • 1 eetlepel honing
  • Plakjes brie of camembert
  • Enkele walnoten
  • Plakjes Huls Twentse metworst

Bereiding

  • Besmeer de sneetjes brood met honing.
  • Leg de helft van de plakjes brie of camembert erop.
  • Verdeel de walnoten erover. Leg daarop de plakjes Huls Twentse metworst.
  • Dek de worstplakjes af met de rest van de kaas. Leg het tweede sneetje brood erop.
  • Rooster de tosti in het tosti-ijzer (of om en om in een koekenpan) in ca. 3 minuten goudbruin.
  • Snijd het brood vóór het serveren diagonaal door.

greep uit Onze andere recepten

ontdek ze allemaal

Mosterdsoep

met droge worst

30 minuten | lunch/avondeten

De Huls Groninger metworst is de perfecte toevoeging aan een klassieke mosterdsoep. Vol en romig van smaak met grove mosterd en het tikkeltje kruidnagel van onze Groninger metworst.

Pasta droge worst

en bloemkool

30 minuten | Avondeten

Pasta met bloemkool en droge worst vormen een uitstekende basis voor een heerlijke avondmaaltijd.

Stokbrood

kaas droge worst

20 minuten | borrel

Pak uit voor je lunch/borrel en serveer een heerlijk stokbroodje gevuld met een saus van champignons, droge worst en gesmolten kaas. Simpel om te maken, heerlijk om te eten!