Geroosterd brood
met brie en droge worst
15 minuten | ontbijt/lunch | Twentse metworst
Deze overheelijke tosti bevat naast brie, walnoten en honing ook onze eigen Twentse metworst. Het pepertje uit onze Twentse metworst geven je tosti dat kleine beetje pit om hem helemaal af te maken.

Geroosterd brood
met brie en droge worst

15 minuten | ontbijt/lunch | Twentse metworst
Deze overheelijke tosti bevat naast brie, walnoten en honing ook onze eigen Twentse metworst. Het pepertje uit onze Twentse metworst geven je tosti dat kleine beetje pit om hem helemaal af te maken.
Ingrediënten
- 2 sneetjes wit of bruin brood
- 1 eetlepel honing
- Plakjes brie of camembert
- Enkele walnoten
- Plakjes Huls Twentse metworst
Bereiding
- Besmeer de sneetjes brood met honing.
- Leg de helft van de plakjes brie of camembert erop.
- Verdeel de walnoten erover. Leg daarop de plakjes Huls Twentse metworst.
- Dek de worstplakjes af met de rest van de kaas. Leg het tweede sneetje brood erop.
- Rooster de tosti in het tosti-ijzer (of om en om in een koekenpan) in ca. 3 minuten goudbruin.
- Snijd het brood vóór het serveren diagonaal door.
greep uit Onze andere recepten
ontdek ze allemaal
Breekbrood
met boerenjongens

15 minuten | avondeten/borrel
Heerlijk breekbrood met boerenjongens. Een perfecte snack bij de borrel.
Sandwich
met Kosterworst, kaas en tomaat

15 minuten | Lunch
Een heerlijke dikke sandwich met Kosterworst.
Zoete aardappel
met cervelaat en appel

15 minuten | lunch/avondeten
Zoete aardappel in een nieuw jasje.