Club

Sandwich

20 minuten | ontbijt/lunch | Achterhoekse metworst

De lekkere smaak van pikante boter en de milde Achterhoekse metworst zijn een verrassend goede combinatie.

Club

Sandwich

20 minuten | ontbijt/lunch | Achterhoekse metworst

De lekkere smaak van pikante boter en de milde Achterhoekse metworst zijn een verrassend goede combinatie.

Ingrediënten

  • 3 sneetjes bruinbrood
  • 2 eetlepels boter
  • 1 teentje knoflook
  • 1/2 theelepel sambal oelek
  • Stukje komkommer of enkele radijsjes
  • 1 vleestomaat
  • Alfalfa
  • 100 gram Huls Achterhoekse metworst
  • 1 plak kaas
  • 2 prikkers

Bereiding

  • Verwijder de korsten van het brood.
  • Meng de boter met geperste knoflook en sambal.
  • Besmeer 1 sneetje brood met de helft van de pikante boter.
  • Snijd de komkommer, de tomaat en de Huls Achterhoekse metworst in dunne plakken.
  • Leg de tomaat, de komkommer en de alfalfa op het besmeerde sneetje brood.
  • Besmeer het tweede sneetje brood met de rest van de boter.
  • Leg de Achterhoekse metworst met daarop een plak kaas erop.
  • Dek de sandwich af met het derde sneetje brood.
  • Garneer met tomaat.
  • Snijd het brood diagonaal door en steek er een prikker in.

greep uit Onze andere recepten

ontdek ze allemaal

Mosterdsoep

met droge worst

30 minuten | lunch/avondeten

De Huls Groninger metworst is de perfecte toevoeging aan een klassieke mosterdsoep. Vol en romig van smaak met grove mosterd en het tikkeltje kruidnagel van onze Groninger metworst.

Pasta droge worst

en bloemkool

30 minuten | Avondeten

Pasta met bloemkool en droge worst vormen een uitstekende basis voor een heerlijke avondmaaltijd.

Stokbrood

kaas droge worst

20 minuten | borrel

Pak uit voor je lunch/borrel en serveer een heerlijk stokbroodje gevuld met een saus van champignons, droge worst en gesmolten kaas. Simpel om te maken, heerlijk om te eten!