Recepten

Ontbijt
Lunch

Avondeten

Borrel

Club

Sandwich

20 minuten | Ontbijt/lunch

De lekkere smaak van pikante boter en de milde Achterhoekse metworst zijn een verrassend goede combinatie.

ciabattakaas

Droge Worst

20 minuten | Ontbijt/lunch

Een oer Hollandse boterham met kaas in een nieuw jasje. Kies je favoriete broodje en maak de heerlijke combinatie van belegen (boeren) kaas met onze Broabantse metworst, een beetje mosterd en fris zure augurkjes.

Poffertjes

Droge Worst

30 minuten | Ontbijt/lunch

De hartige smaak van droge worst gecombineerd met zoete poffertjes. Een uitstekende combinatie voor bij de lunch of lekker bij een zondags ontbijt.

Salade Appel

droge worst

30 minuten | Lunch/avondeten

De milde Achterhoekse metworst is een heerlijke aanvulling in een frisse salade. Kies een sla soort naar keuze en zet in een paar minuten een heerlijke lunch op tafel. Uiteraard is deze salade ook geschikt om te serveren bij de avondmaaltijd.

Geroosterd brood

Met brie en droge worst

15 minuten | Ontbijt/lunch

Deze overheelijke tosti bevat naast brie, walnoten en honing ook onze eigen Twentse metworst. Het pepertje uit onze Twentse metworst geven je tosti dat kleine beetje pit om hem helemaal af te maken.

Brunswijker

Bonte pot

30 minuten | avondeten

De Brunswijker metworst is zeer geschikt om te verwerken in een bonte pot. Een lekker potje vol groente met de verrassende smaak van de traditionele Brunswijker.

Tip van onze worstmeesters

nagelkaasschotel

Boeren

40 minuten | Avondeten

Heerlijk gerecht voor als het buiten weer kouder wordt. Een lekkere combinatie van aardappelen, worst, kaas en kool. Hollandse kost net even anders.

Mosterdsoep

met droge worst

30 minuten | lunch/avondeten

De Huls Groninger metworst is de perfecte toevoeging aan een klassieke mosterdsoep. Vol en romig van smaak met grove mosterd en het tikkeltje kruidnagel van onze Groninger metworst.

Pasta droge worst

en bloemkool

30 minuten | Avondeten

Pasta met bloemkool en droge worst vormen een uitstekende basis voor een heerlijke avondmaaltijd.

Stokbrood

kaas droge worst

20 minuten | borrel

Pak uit voor je lunch/borrel en serveer een heerlijk stokbroodje gevuld met een saus van champignons, droge worst en gesmolten kaas. Simpel om te maken, heerlijk om te eten!

Stick-it

15 minuten | borrel

Laat je creativiteit de vrije loop gaan en geef je borrel een leuke opsteker.

Carpaccio

kosterworst

15 minuten | avondeten

De Drentse Kosterworst is prima te verwerken tot een heerlijke carpaccio. Varieer in smaak door het gebruik van groente of een sausje en maak de mooiste creaties.

boerenjongens

kruidnagels en dadels

20 minuten | borrel

Goede voorbereiding is het halve werk. Met deze dadels gevuld met de Huls boerenjongens geef je pas echt karakter aan je borrel.

boerenjongens

met pruimen

25 minuten | borrel

Zoete dadels, zachte geitenkaas en de Boerenjonges met kruidnagel vormen een heerlijke combinatie voor een lekker borrelhapje.

mini huls pittige chorizo

met paprikasaus

20 minuten | borrel

De Huls chorizo worstjes vormen de perfecte basis voor een paprika saus waarmee je ieder stukje brood omzet in een spicy bite.

Pasta

Met bloemkool en worst

20 minuten | avondeten

Pasta met bloemkool en droge worst vormen een uitstekende basis voor een heerlijke avondmaaltijd.

boerenkool

met droge worst

20 minuten | avondeten

Boerenkool met droge worst is de perfecte combinatie voor een heerlijke winterse stamppot.

Rosti

met metworst en kaas

20 minuten | avondeten

De Huls Groninger metworst is met zijn heerlijke kruidnagel smaak de perfecte topping voor jouw rosti’s.