Karakter Brandnetel

met een vleugje peterselie en bieslook

Karakter Brandnetel

met een vleugje peterselie en bieslook

Fijn van structuur, rijk aan smaak.
Exclusieve droge worst met brandnetel en een vleugje peterselie en bieslook.
Een karaktervolle worst voor de echte fijnproevers.

Verkrijgbaar bij:

 

Ingrediënten

Ingrediënten: varkensvlees*, zout, dextrose, brandnetel, specerijen, peterselie, bieslook, antioxidant: natriumascorbaat, kleurstof: karmijn, specerij-extract, conserveermiddel: natriumnitriet, worstomhulsel: varkensdarm. * = Beter Leven keurmerk 1 ster. Voor 100 gram droge worst is 163 gram vlees gebruikt.

Voedingswaarden

Per: 100 grm
Energie kJ: 1733
Energie kcal: 418
Vetten: 34,2g
waarvan verzadigd vet: 13g
Koolhydraten: 1,0g
waarvan suikers: 1,0g
Eiwitten: 26,5g
Zout: 3,7g

Karakter Venkel

Karakter Gerookt

Sticks Chorizo

Drentse Koster

Onze recepten

Inspiratie

Pasta

MET BLOEMKOOL EN WORST

20 minuten | avondeten

Pasta met bloemkool en droge worst vormen een uitstekende basis voor een heerlijke avondmaaltijd.

Ciabattakaas

Droge worst

20 min | Ontbijt/lunch

Een oer Hollandse boterham met kaas in een nieuw jasje. Kies je favoriete broodje en maak de heerlijke combinatie van belegen (boeren) kaas met onze Broabantse metworst, een beetje mosterd en fris zure augurkjes.

Een oer Hollandse boterham met kaas in een nieuw jasje.

Stokbrood

KAAS DROGE WORST

20 minuten | borrel

Pak uit voor je lunch/borrel en serveer een heerlijk stokbroodje gevuld met een saus van champignons, droge worst en gesmolten kaas. Simpel om te maken, heerlijk om te eten!

Pak uit voor je lunch/borrel en serveer een heerlijk stokbroodje gevuld met een saus van champignons, droge worst en gesmolten kaas. 

Pasta

MET BLOEMKOOL EN WORST

20 minuten | avondeten

Pasta met bloemkool en droge worst vormen een uitstekende basis voor een heerlijke avondmaaltijd.

Ciabattakaas

Droge worst

20 min | Ontbijt/lunch

Een oer Hollandse boterham met kaas in een nieuw jasje. Kies je favoriete broodje en maak de heerlijke combinatie van belegen (boeren) kaas met onze Broabantse metworst, een beetje mosterd en fris zure augurkjes.

Stokbrood

KAAS DROGE WORST

20 minuten | borrel

Pak uit voor je lunch/borrel en serveer een heerlijk stokbroodje gevuld met een saus van champignons, droge worst en gesmolten kaas. Simpel om te maken, heerlijk om te eten!