Borrelworstjes Koster plakjes
90g

Borrelworstjes Koster plakjes
90g
Onze Drentse Kosterworst, heerlijk van smaak en al gesneden. Verpakt in handige worstcup.
Ingrediënten
Ingrediënten: varkensvlees, zouten (keukenzout, kaliumchloride), dextrose, specerijen, suiker, stabilisator: E450, antioxidant: ascorbinezuur, conserveermiddel: natriumnitriet. Voor 100 gram droge worst is 174 gram vlees gebruikt.
Voedingswaarden
Per: 100 grm
Energie kJ: 1894
Energie kcal: 456
Vetten: 36,3g
waarvan verzadig vet: 13,6g
Koolhydraten: 1,5g
waarvan suikers: 1g
Eiwitten: 30,7g
Zout: 2,96g
Borrel

Sticks

Gesneden chorizo

Boerenjongens naturel

Drentse Kosterworst
Onze recepten
Inspiratie
Pasta
MET BLOEMKOOL EN WORST

20 minuten | avondeten
Pasta met bloemkool en droge worst vormen een uitstekende basis voor een heerlijke avondmaaltijd.
Ciabattakaas
Droge worst

20 min | Ontbijt/lunch
Een oer Hollandse boterham met kaas in een nieuw jasje. Kies je favoriete broodje en maak de heerlijke combinatie van belegen (boeren) kaas met onze Broabantse metworst, een beetje mosterd en fris zure augurkjes.
Een oer Hollandse boterham met kaas in een nieuw jasje.
Stokbrood
KAAS DROGE WORST

20 minuten | borrel
Pak uit voor je lunch/borrel en serveer een heerlijk stokbroodje gevuld met een saus van champignons, droge worst en gesmolten kaas. Simpel om te maken, heerlijk om te eten!
Pak uit voor je lunch/borrel en serveer een heerlijk stokbroodje gevuld met een saus van champignons, droge worst en gesmolten kaas.
Pasta
MET BLOEMKOOL EN WORST

20 minuten | avondeten
Pasta met bloemkool en droge worst vormen een uitstekende basis voor een heerlijke avondmaaltijd.
Ciabattakaas
Droge worst

20 min | Ontbijt/lunch
Een oer Hollandse boterham met kaas in een nieuw jasje. Kies je favoriete broodje en maak de heerlijke combinatie van belegen (boeren) kaas met onze Broabantse metworst, een beetje mosterd en fris zure augurkjes.
Stokbrood
KAAS DROGE WORST

20 minuten | borrel
Pak uit voor je lunch/borrel en serveer een heerlijk stokbroodje gevuld met een saus van champignons, droge worst en gesmolten kaas. Simpel om te maken, heerlijk om te eten!