Borrelworstjes Koster stukjes

90g

Borrelworstjes Koster stukjes

90g

Een originele harde worstsoort, bereid volgens oud Drents recept. Fijn van structuur, vol van smaak. Alvast in stukjes gesneden om zo op tafel te zetten.

Verkrijgbaar bij:

Bij diverse supermarkten in Noord-Oost Nederland

Ingrediënten

Ingrediënten: varkensvlees, zout, dextrose, specerijen, suiker, stabilisator: E450, antioxidant: ascorbinezuur, conserveermiddel: natriumnitriet, worstomhulsel: varkensdarm Voor 100 gram droge worst is 174 gram vlees gebruikt.

Voedingswaarden

Per: 100 grm
Energie kJ: 1703
Energie kcal: 410
Vetten: 31,5g
waarvan verzadig vet: 11,9g
Koolhydraten: 2,7g
waarvan suikers: 2,4g
Eiwitten: 28,8g
Zout: 4,06g

Onze recepten

Inspiratie

Pasta

MET BLOEMKOOL EN WORST

20 minuten | avondeten

Pasta met bloemkool en droge worst vormen een uitstekende basis voor een heerlijke avondmaaltijd.

Ciabattakaas

Droge worst

20 min | Ontbijt/lunch

Een oer Hollandse boterham met kaas in een nieuw jasje. Kies je favoriete broodje en maak de heerlijke combinatie van belegen (boeren) kaas met onze Broabantse metworst, een beetje mosterd en fris zure augurkjes.

Een oer Hollandse boterham met kaas in een nieuw jasje.

Stokbrood

KAAS DROGE WORST

20 minuten | borrel

Pak uit voor je lunch/borrel en serveer een heerlijk stokbroodje gevuld met een saus van champignons, droge worst en gesmolten kaas. Simpel om te maken, heerlijk om te eten!

Pak uit voor je lunch/borrel en serveer een heerlijk stokbroodje gevuld met een saus van champignons, droge worst en gesmolten kaas. 

Pasta

MET BLOEMKOOL EN WORST

20 minuten | avondeten

Pasta met bloemkool en droge worst vormen een uitstekende basis voor een heerlijke avondmaaltijd.

Ciabattakaas

Droge worst

20 min | Ontbijt/lunch

Een oer Hollandse boterham met kaas in een nieuw jasje. Kies je favoriete broodje en maak de heerlijke combinatie van belegen (boeren) kaas met onze Broabantse metworst, een beetje mosterd en fris zure augurkjes.

Stokbrood

KAAS DROGE WORST

20 minuten | borrel

Pak uit voor je lunch/borrel en serveer een heerlijk stokbroodje gevuld met een saus van champignons, droge worst en gesmolten kaas. Simpel om te maken, heerlijk om te eten!