carpaccio kosterworst

Carpaccio kosterworst

Ingrediënten

  • 40 gram Kosterworst
  • 25 gram oude kaas of nagelkaas
  • 1 eetlepel olijfolie
  • Variatietip: een groente als gepofte paprika, gemarineerde tomaatjes, fijn gesnipperde olijven, augurkjes of een heel dun laagje met de specerijensaus of de pruimensaus

Bereiding

  • Neem een stuk van 7 cm. Kosterworst
  • Snij in de lengte flinterdunne plakjes worst
  • Doe hetzelfde met de kaas
  • Doe de helft van de olie en verspreid het over het bord
  • Leg dakpansgewijs de kosterworst op het bord en bedek het gehele bord
  • Strooi hierover de kaas en serveer

Opmaak

  • Mocht je een groente onder de worst willen doen maak deze dan aan met een beetje olie en azijn
  • Mocht je een saus onder de worst willen doen zorg er dan voor dat het een flinterdun laagje is